Hediye EROĞLU | GEZMEYİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Hediye EROĞLU

Tarih : 17.06.2019  E-Mail : heroglu33@hotmail.com


GEZMEYİN!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere beraberinde iki kişi ile Çin’e gitmek için konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getirdi.

Ancak sorunsuz bir şekilde geçmesi gereken teklif MHP’li Mehmet Topkara’nın ısrarı ve AKP’li meclis üyelerinin desteği ile garip bir görüşmeye neden oldu.

Topkara bu tür gezilere meclis üyelerinin de götürülmesini talep etti. Hatta mecliste grubu bulunmayan partileri dahi gezilere dahil etme çağrısı yaptı.

Başkan Seçer’de “Siz mecliste grubu bulunmayan partilerin komisyonlarda görev almasını engellediniz ama ben gezilerde hakkaniyetli davranacağım. Benim bu toplantılara gidecek çok fırsatım olmayacak, onun için bu kez böyle olsun, 3 kişi gidelim, bütçeyi de göz önünde bulundurmalıyız” diyerek, boşa para harcanmasına izin vermedi.

Ürdün’e yapılacak gezi ile ilgili teklifin gündeme gelmesi ile ise MHP ve AKP’li meclis üyeleri “Bizi de götürün” önerisi yeniden dillendirildi.

Başkan Seçer bunun üzerine teklifi Plan Bütçe ve Yurtdışı İlişkiler Komisyonları’na havale etmeyi önerdi ve önerisi kabul edildi.

Meclis üyelerinin yurt dışı gezilerdeki ısrarının nedeni nedir? Kente katkı katmak mı? Siz zaten yıllardır meclis üyesisiniz ve gezmediğiniz yer kalmadı! Peki bu kente ne kattınız? Vizyonunuzu geliştirerek önerdiğiniz ve Mersin’e değer katan bir tane çalışma söyleyebilir misiniz?

Arpalık geziler devri sona ermeli! Kaynaklar Mersin’in sorunlarına çözüm için harcanmalı ki zaten kaynakta yok denecek kadar az!

Tüm siyasetçilerin Tarsus Belediye Başkanı  Haluk Bozdoğan’ı örnek alması gerekir! Zira sayın başkan belediye kasasından gittiği Ankara ziyaretinde harcamalarını asgaride tutup kalan miktarı da belediye kasasına iade ederek alışık olmadığımız işlere imza atıyor!

Bize Mersin’in, Mersinli’nin parası ile gezmenin değil, derdini çözmenin peşinde olanlar lazım!




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA