Ali ŞANLI | HAREKETLİLİK BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 12.07.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


HAREKETLİLİK BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımlarımız yavaş yavaş transferlere başladı. Lige iddialı girecek olan İçel İdman Yurdu yaptığı 5 transferlerle ne kadar ciddi olduklarını gösteriyorlar. Yapılan transferlere bakıldığında Sakaryaspor’dan Aykut Köz, 5 farklı takımda şampiyonluk yaşayan Hurşit Velioğlu, Onur Kaya, Burak Aktaş, Fazıl Ayan ve Server Yılmaz gibi isimlerle şimdiden ligin en büyük şampiyon adayı gibi görünüyor.

Görünüyor diyorum çünkü futbol da çok net konuşmak doğru değil. Nereden baksan 15 civarında yeni oyuncu alması bekleniyor, hocası da yeni. Tüm bu insanların uyumu, kente alışması zaman isteyecek. Bu zaman içinde olası mağlubiyetler takımın erken havlu atmasına neden olabilir. Umarım uyum süreci erken aşılır sıkıntı yaşanmadan bir süt lige çıkar.

Transferlere başlayan bir diğer kulüp idman yurdu 1925 ekibi. Orada işler biraz farklı gidiyor. Bazı eski oyuncularla anlaşıp şuan net olmasa da MESKİSPOR ile ortak hareket edeceği söyleniyor. Bu birliktelik ne kadar sağlam olacak, ne kadar doğru bir hamle yaşayarak göreceğiz. Ama bir gerçek var İçel İdman Yurdu yaptığı bu yatırım ile başarı gelmez ise diğer yıllara sıkıntı olarak yansır diye düşünüyorum.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA