Ali ŞANLI | ZOR DURUMDALAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 23.08.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


ZOR DURUMDALAR

Süper Amatör Ligde bu sezon kimse kalite beklemesin. Aslında bırakın kaliteyi hangi takımın lige çıkıp çıkmayacağı bile belli değil. Süper amatör takımları bu yıl maalesef maddi manevi destek bulamıyor. Hal böyle olunca  ligin başlamasına kısa süre kalmasına rağmen idmanlara tam anlamıyla başlayamadılar.

 

Spor camiasında konuşulanlara göre bazı köklü takımların ciddi ciddi lige katılmamak ve ya Kulübü satmak gibi seçenekleri gözden geçirdikleri konuşuluyor. Amatör ligdeki takımları durumu böyle iken yeni seçilen Belediye Başkanları zor durumda olan kulüplere destek olur mu, amatör ligin yaşaması için gereken can suyunu verir mi bilmem ama şuana kadar yaptıklarına bakılırsa destek zor gibi görünüyor.

 

Şuan herkes Fındıkpınarı'ndaki turnuvaya kitlenmiş. Amatör liglerde oynayan bir çok futbolcu maç başı bir kaç yüz lira alarak futbol oynuyor. Yıllardır düzenlenen turnuva açıkçası ilgide görüyor.Bu turnuva bazı oyuncuların gelişimi açısından belki iyi de oluyor. Ama bir gerçek var ligin başlamasına az zaman kaldı. Bu turnuvada oynayan oyuncular sakatlık yaşaması durumunda ligdeki takımına geç katılacak. Zaten zorda olan takımlar, transfer yapmakta zorlanan takımlar, idmanlara geç başlayan takımlara ikinci darbe olacak.

 

Umarım yaşanan tüm sıkıntılar kısa süre içinde aşılır. Aksi durumda gerçekten Mersin'de futbol adına bir şey kalmaz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA