Ali ŞANLI | Doğru karar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 11.10.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Doğru karar

Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü turda Tarsus İdman Yurdu Fenerbahçe ile eşleşince bu maçın Mersin’de oynanması gerektiğini söylemiştim. Olayın sıcaklığı ile Mersin’li ve Tarsus’lu taraftarlar ilk defa bir konuda birleşmişlerdi: Maç Mersin’de oynanmasın. Tabi bu bence fanatiklik boyutunda  bir bakış açısı.

Neyse ki Kenti yönetenler daha geniş,daha mantıklı bakarak maçın Mersin’de Mersin Stadında oynanmasına karar verdi.Mantıklı düşünüldüğünde burada en kazançlı çıkacak olan Tarsus İdman Yurdu olacak. Stadın 25 Bin kapasiteli olduğu düşünülür ise belirlenecek uygun fiyat tarifesi ile stat büyük ölçüde dolabilir.

Yanılmıyorsam 60 civarında loca var. Bunlarda iyi bir rakamla futbol severlere sunulacaktır.Ve kaçınılmaz olan forma reklamı.Bu maça özel alınacak forma reklamı ile gelirler artırılabilir diye düşünüyorum. Tarsus İdman Yurdu’nun kongre süreci düşünülecek olunursa Başkan bulmakta zorlanılıyordu,borç 3 Milyon lira olmasına rağmen kimse destek olmuyordu.

Tarsus İdman Yurdu Fenerbahçe maçı bana göre Tarsus İdman yurdu’na can simidi olacak. Beklenen gelir elde edilirse bu sezon ve önümüzdeki sezon kurtulabilir.Umarım yönetim Mersin İdman Yurdu yönetiminin yapmış olduğu hatayı yapmaz fiyatı yüksek tutmaz. Son olarak burada kazanan diğer taraf ise Mersin esnafı olacak.Çevre illerden ve İlçelerden gelecek olanlar düşünülürse mutlaka esnafa yansıyacağını   düşünenlerdenim. Umarım  Dağ Fare doğurmaz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA