Atilla TULAY | GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Atilla TULAY

Tarih : 29.10.2019  E-Mail : mhaberci33@mynet.com


GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ…

Seçimlerin üzerinden yedi ay geçti. Belediye Başkanları hızlı başladıkları maratonda bir hayli yol kat ettiler. Yeniden seçilen Başkanların pek zorlandığı söylenemez. İlçelerindeki ve belediyedeki sorunları zaten biliyorlardı. Ancak yeni seçilen Başkanları, karşılaştıkları sorunlar yordu. Büyükşehir'de Vahap Seçer zorlu süreci çok güzel götürdü, Şu an geldiği noktada sorunların üstesinden geleceğini gösterdi. Mezitli, Neşet Tarhan yönetiminde bıraktığı yerden devam ediyor. Akdeniz zor bir bölge, Başkan M.Muhammet Gültak sorunları çok olan bu sanayi bölgesinde, yaptığı çalışmalarla geleceğe dönük güzel mesajlar verdi. Toroslar ve Yenişehir'de Başkanlar değişti, ama partiler değişmedi.  

Mersin'in yükselen yıldızı ve gülen yüzü yenişehir’de, hizmet yarışında bayrağı devralan Özyiğit, bilgisi, birikimi ve kooperatifçilikteki deneyimi ile halkla üreticiyi buluşturarak daha yukarıya taşıyacağını gösterdi.

Kolay değil büyük bir ilçenin yönetimi ona emanet edildi. Geleceği onun projeleriyle, çalışmalarıyla belirlenecek.

Ekonomi, sanat, sosyal yaşamıyla halka yol gösterici olacak ve ilçenin kalkınmasına katkı sunacak.

Abdullah Özyiğit seçimlerin ardından geçen yedi ay içerisinde yaptığı çalışmalarla , sorunlara kısa sürede sonuç bulma yeteneği ve becerisiyle bu yükü taşıyabilecek siyaset üstü bir belediye başkanı olduğunu halkla bütünleşerek gösterdi. Belediyecilikte farkındalık yaratacak yönetim anlayışıyla,  İnsan odaklı çalışmalar başta olmak üzere eşit ve kaliteli hizmet anlayışıyla, seçim sloganında olduğu gibi yeni-yenişehir’de değişimin, yenilenmenin ve kalkınmanın temellerini attı.

Temel ne kadar sağlam olursa üstüne ekleyeceğiniz hizmetlerde o kadar kaliteli ve yerinde olur.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın beklentisini iyi bilen Özyiğit, Yenişehir’in geleceğine yön verecek hizmetlerde, birlikteliğin önemini her zaman vurgulayarak, eğitici ve eğlenceli çocuk tiyatrosunun mahallelere taşınması,Sokak Sanatçıları Festivali, Geleneksel Yenişehir Triatlonu, spor sanat gibi etkinliklerle, mahalle toplantılarıyla  halkla kuçaklaşmasını bildi.

Yeni Şehir Masası projesiyle vatandaşla belediye arasındaki köprüleri yıkarak sıcak temas yarattı.

Kooperatifçilik deneyimiyle halkla üreticiyi biraraya getiren ve marketler zincirine dur diyeceğiz politikası, tabanda büyük ses getirdi.

Bu hizmetleri, hayata geçirdiği projeleri yedi aya sığdıran Abdullah Özyiğit, Yenişehir’e kazandıracağı hizmetleri, projeleri ve yatırımlarıyla, önümüzdeki yıllar için, yeşil ışık yaktı.

 Yenişehir’de kendisini yüksek bir farkla Belediye Başkanı seçen halka, vefasız olmayacağını kanıtladı.

Özyiğit, görünen köy kılavuz istemez dedirtiyor…




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA