Ali ŞANLI | ÖZLEMİŞİZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 1.11.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


ÖZLEMİŞİZ

Hafta içi Mersin’de Ziraat Türkiye Kupası oynandı. Tarsus İdman Yurdu Tarsus’taki statların fiziki şartları uygun olmadığı için maç Mersin Stadyumu’nda oynandı. Uzun zamandır  dolu tribünler önünde maç izlemediğimiz, buna hasret kaldığımız, atmosferin çok güzel olduğunu hatırladık. Ve Mersin İdman Yurdu’nun çok değil birkaç yıl önce İstanbul takımlarına diz çöktürdüğünü anımsadım.

Umarım bir takımımız yakın zamanda üst liglere çıkarak bu hasreti giderir. Üst düzey takım izlemek, taraftar önünde oynanan futbollu özledik. Maça gelecek olursak Tarsus İdman Yurdu 2 lig altta bir takım olmasına rağmen ezilmedi. Hatta zaman zaman iyi oyunda sergiledi. Sonuçta karşısında Süper Ligde hedefi şampiyonluk olan Fenerbahçe vardı.

Eminim Tarsus İdman Yurdu’nda oynayan futbolcu kardeşlerim inanılmaz anılar biriktirmiştir. Yıllar sonra çocuklarına anlatacakları bir anı olmuştur. Son olarak Tarsus İdman Yurdu Fenerbahçe maçı mutlaka Mersin’de oynanması gerektiğini söylediğimizde bir çok kesimden tepki almıştık. Fazla uzatmayacağım maça gelen 20 Bin taraftar, dolu localar, forma reklamı sanırım en iyi cevap olmuştur.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA