Ali ŞANLI | GİDEN DE GELEN DE AYNI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 15.11.2019  E-Mail : alisanli@hotmail.com


GİDEN DE GELEN DE AYNI!

Mersin Büyükşehir Belediyesi her ele değiştirdiğinde bünyesindeki bazı KULÜPLER gelen Başkanlar tarafından kapatılıyor. Bir önceki Başkan BURHANETTİN KOCAMAZ koltuğa oturduktan sonra ilk icraatlarından biri spora darbe vurmak oldu. İstanbul takımlarını dize getiren, kentin yakından takip ettiği ERKEK BASKET takımını kapattı, bünyesinde olan ESKİRİM’İ kapattı. ATLETİZİM’de küçülmeye gitti, Mersin İdman Yurdu’nu yanlış ellere teslim etti.

Sonuç olarak Mersin sporda dibe vurdu. Kötü geçen 5 yılın ardından yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı yeniden değişti. Belediye Başkanlığı koltuğuna bu defa VAHAP SEÇER oturdu. Seçim öncesi yaptığı açıklamalarda spora vereceği destek sözleri ile ‘tamam’ dedik. Nihayet Mersin’de sporu seven bir Başkan geldi demeye başladık. Ama çok geçmeden hevesimiz kursağımızda kaldı.

Büyük Başkan VAHAP SEÇER’in de ilk icraatı spora darbe oldu. Avrupa Kupalarında oynayan KADIN BASKETBOL takımını kapattı, MESKİSPOR’u borcundan dolayı kaderine terk etti, yüz binlerin katıl gösterdiği MERSİN MARATONU’nu 2019 takviminden çıkardı. Sanırım Kenti sporsuz yönetmenin daha kolay olacağını düşünüyorlar.

Mersin’i daha ada kolay yönetebilirler onlara birkaç fikir vereyim iyi den iyi rahatlasınlar. Örneğin PARK yapmasınlar, ağaç falan ekmesinler boşa masraf, YOLLARI trafiğe kapatsınlar aşınmayacağı için asfalt dökmek zorunda kalmayacaklar, KALDIRIM’lar da yürüyenden ekstra vergi alınsın sürekli değiştirmek zorunda kalmazlar. Gerçi bunlar yapıldıkça insanlar para kazanıyor o da ayrı bir dert. İlk akla gelen projeler bunlar Başkan SEÇER isterse yeni seçkin projeler üretiriz.

Yani kısaca bu KENT’in başına kim geldiyse BELA olmuş, SPOR’u sevmemiş. Şunu atlamışlar; Sen Kentini sevmiyorsan başka kim o zahmete girer? Anahtar da sensin, kilitte sensin.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA