Muttalip ŞAHİN | FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Muttalip ŞAHİN

Tarih : 24.01.2020  E-Mail : 


FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI…

Bana ABD’de AB’de krallık, imparatorluk, başkanlık (adına ne derseniz deyin) verseler inanın gitmem, burada yani kendi vatanımda, hani Allah korusun da “evsiz” olmayı bile yeğlerim, yani vatanıma bu kadar düşkünümdür, ama bu aralar biraz sıkıntılıyım. Biliyorum sizlerde sıkıntılısınız ve hemen aklınıza gelecek şey de ekonomi, tabi “ser” de gazetecilik olunca, bizde zaten ekonomi diye bir şey yok çünkü “para yok sıkıntı çok” ama bu aralar ki sıkıntım ekonomi değil.

Hani söze de ekonomi ile başladık ya, ekonomik sıkıntılar olunca dışarıda vakit geçirmek gibi bir lüksümüz olmuyor, hal böyle olunca da mecburen PTT tesislerin de(Pijama, Terlik, Televizyon) takılmak zorunda kalıyoruz. Pijama ve Terlik tamam ama TV pek mümkün olmuyor, MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin “Fetö’nün siyasi ayağı” sözünden dolayı, bir haftadır bir dolu adam, tabiri caiz ise ellerinde “büyüteç” tüm kanallarda “siyasi ayak” arıyorlar.

Bazen hoş bu aramalar da, işin cılkını çıkardıkları ve birbirlerini suçlamaya başladıkların da hiç hoş olmuyor. Hele bir de ismim geçti deyip telefonla bağlananlarla da münakaşa başlayınca evden de çıkıp gidesin geliyor da, “nereye gideceksin?” Birazda işimiz gereği gündemi takip etmek için mecburen izliyoruz,  Yılbaşından bu yana kanalların tatili bitmediği için, doğru düzgün program da yok ki , kanal değişesin inanın bir haftadır çektiğim sıkıntı ekonomiden beter.

Ben bu arkadaşlara bir duyuru yapmak istiyorum buradan, boşuna birbirinizi suçlamayın, evet biliyorum birçoğunuz yakından tanıyordu, hani “teşviki mesainiz bile vardı” diyelim, ama tüm bunlara rağmen suç sizde değil, ben suçluyu biliyorum. Hiç tanışmadım bu herifle, tanışmak da istemedim. Ben zaten oldum olası bu “tarikat” işlerine de karşı olmuşumdur, ama dikkat kesilin açıklıyorum suçluyu, “Türkçe olimpiyatları” denen programda bu Afrikalı çocukların Türkçe konuşmalarını görünce hoşuma gitti ve birkaç kez “sevmem” ama “helal olsun” demişliğim vardır, ben nereden bileyim bu masum çocuklara “ezber yaptırıldığını.

Benim bu sözlerim üzerine de bu herif gem’i azıya alarak bu işleri başımıza açtı, şimdi hepinizden özür dileyerek bu konuyu kapatalım da,”J”  bu şer odakları ile ilgili olarak birlik ve beraberlik içinde ne yapacağımıza karar verelim derim.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA