Ali ŞANLI | Şaka gibi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 7.12.2016  E-Mail : alisanli@hotmail.com


Şaka gibi

Şuan Mersin İdman Yurdu Kulübü kapanma noktasında ise, transfer tahtası kapalı ise, 100 MİLYON civarında borç var ise, Kulüp şuan itibarsız konuma gelmiş ise, Kulübe verdiği parayı faizi ile geri almış ise, takımın otobüsünü alarak kulübü zor duruma sokmuş ise bunun tek sorumlusu ALİ KAHRAMANLI’dır. 

Üstelik 9 yıllık başkanlığı döneminde Mersin İdman Yurdu Kulübüne tek bir tesis kazandırmayarak sadece tükenmesine izin vermiştir. 
Hal böyle iken ve kulüpten kaçarcasına uzaklaşan Ali Kahramanlı şimdi ne değişti de tekrar Başkanlığı istiyor diye düşünmeden duramıyorum.
Diğer Başkan HÜSEYİN ÇALIŞKAN Kulübe girdiği andan itibaren elini cebine atmayarak, Süper Ligde oynadığımız dönem transfer tahtasının açılması için gerekli parayı vermeyerek takımın küme düşmesine neden olan, Kongreden 2 gün önce meydana çıkan birine Kulübü veren, Başkanlık yaptığı dönemde ALİ KAHRAMANLI’YI mahkemeye veren, yüzüne bakmayan HÜSEYİN ÇALIŞKAN ne oldu da ALİ KAHRAMANLI ile aynı çatı altında bir araya geldiler.
Son olarak dolar kervanına bende katılıyorum. 
Bu kampanya ya şöyle bir katkı yapmak isterim. 
300 dolar bozdurup fişini kulübe getireni başkan yapsınlar. 
Çünkü 100 Milyon TL borcu olan bir Kulüp üstelik bu noktaya getirenlerin tekrar kulübe dönmek istemeleri ancak bu kampanya ile cevap verilir.
Umarım geçmişte yaşananlar çok kişiye ders olmuştur. 
Kim Başkan olur, kim nasıl kulübe gelir bilmem ama klasik bir sözü hatırlatmadan duramayacağım ‘baca eğri de olsa duman doğru çıkar’. 
Eğer gelecek olanlar eski ekipleri ile gelecek, şuan 100 MİLYON civarında olan borcu ikiye katlayacaksa, tesis yapmayacaksa kalın kaldığınız yerde. 
Bu takımın ne çektiyse sizin iş bilmezliğinizden çekti. 
Siz öncelikle alacaklarınıza çizik atın, kulübe biraz bağış da bulunun, katkı sunun ondan sonra gelip bırakmış olduğunuz arızayı giderin.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA