Ali ŞANLI | FORMSUZ HOCA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 21.03.2017  E-Mail : alisanli@hotmail.com


FORMSUZ HOCA

Mersin İdman Yurdu son oynadığı 3 karşılaşmada Antep Belediyespor’u yendi, Altınordu içerde berabere kaldı, deplasmanda Balıkesirspor ile berabere kalarak büyük avantajı kaçırdı. Aslında Balıkesirspor deplasmanında beraberlik iyi skor.

Ama bu 3-0 öne iken,üstelik son 20 dakikaya 3-0 önde girince artık neden 3 puan olmasın dedirtti.

Uzun bir aradan sonra 3 golü bir arada gören Kırmızı Şeytanlarda hiç hesap da olmayan teknik adam hataları girince taraftarına büyük şok yaşattı.

Rakibin yüklendiği dakikalarda topu ilerde tutacak rakibin defansının çıkmasını engelleyen Tita oyundan alınıp yerine genç oyuncu alınması resmen kendi yağına sıkmış oldu.

Çok yanlış yapılan bu hamle zaten hemen hemen her maçta geriye yaslanan takımı bir defa daha geriye yaslanmasına neden oldu.

Son 20 dakikanın kendi ceza sahası içinde oynanmasına neden olan Levent Eriş yanlış oyuncu değişiklikleri,takımı geriye çekmesi rahat kazanılacak 3 puanın elden gitmesine neden oldu.

Her hafta kırılma maçına çıkan Mersin İdman Yurdu daha ne kadar gergin ve stresli maçalara çıkar, böyle maçları ne kadar kaldırır bilmem ama Urfa maçı devam yada tamam maçı olacak. Evet 7 haftadır kaybetmiyor Mersin İdman Yurdu ama bakıldığında kazanamıyor da!

Altına 3 takım almak zorunda olan bir takımın risk alarak geriye kalan 9 haftada en az 13 puan toplayarak puanını 34 yapmalı.

Umarım Levent Hoca son 2 maçta yaptığı hataları Urfa maçında tekrarlamaz.

Çünkü Urfa maçı hata kaldırmaz.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA