Ali ŞANLI | DENİZ BİTTİ, KARA GÖRÜNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 
image
Ali ŞANLI

Tarih : 24.04.2017  E-Mail : alisanli@hotmail.com


DENİZ BİTTİ, KARA GÖRÜNDÜ

Son günlerde en sık kullanılan Ata sözü At’ı alan Üsküdar’ı geçti şuan ki Mersin İdman Yurdu’nun durumuna 1’e 1 uyuyor bu Atasözü. Mersin İdman Yurdu’na da bir çok şey için çok geç kalındı. Bölgesel Amatör Liginden bir üst Lige yani 3’cü Lige çıkma mücadelesi veren ve Mersin’de oynanan final maçında Urfa Karaköprü Belediyespor –Mardinspor 47 spor’u penaltı atışları ile yenerek 3’cü Lige çıktı. Bu maçın pirimi ise futbolcu başı 20 Bin Liraydı. Mersin İdman Yurdu ise son 8 maçı final maçı gibi olmasına rağmen galibiyet pirimi 5 Bin Lira olarak belirlenmiş. Üstelik bu paralar bile düzenli ödenmiyor.

İster kabul edin ister kabul etmeyin Mersin İdman Yurdu’nun şuan ki kadrosu sadece para için oynar. Yani taraftarın dediği gibi arma için oyna, forma için oyna olmaz. Parası olmayan yönetimin gaz vermesi ile,karekterli oyuncular çıkıp maçları almaları gibi boş söylemler ile hiç olmaz. Siz yönetim olarak sabit akar sağlamaz iseniz, tesis sorununu çözmez iseniz, futbolculara gününde ödeme yapmaz iseniz bunların dışında ne yaparsanız yapın boş iştir.

Maalesef Mersin İdman Yurdu Kulübünün başına kim gelirse gelsin dilenci kültüründen bir türlü kurtulamadı. Klasik basın açıklamaları, kentin destek olmadığı, kimsenin yardım etmediği hemen hemen her Başkan toplantılarda dile getirdi. Başkaları versin biz harcayalım, başkaları versin biz kulübü yönetelim. Belki bu sistem son 10 yılda az da olsa tuttu. Ama deniz bitti kara göründü.

Ağlasanız da sızlasanız da bu saaten sonra kimse yardım etmez gibi geliyor bana. Kulübün borcu tarihi ile eş değerde olmuş yani 100 Milyon civarında.  Bu para nasıl ödenir, transfer tahtası açılır mı, böyle bir kulübe yeni Başkan adayları çıkarmı bilmem ama yukarıda dediğim gibi birçok şey için çok geç kalındı.

Parasını alamadığı için “idmana çıkmam sadece maçlarda oynarım” diyen oyuncuyu Mihaylov’u kadro dışı bırakmak, U 21 takımı bin bir zorlukla deplasmana gitmesi, ödemelerin düzenli yapılmaması, 19 yaşındaki genç bir çocukla sahaya çıkılması yönetimsel anlamda ciddi yanlışlar.

Sonuç olarak yanlış insanların yanlış yönetmesi takımı bu noktaya getirdi. Umarım Mayıs sonunda güçlü bir kurum çıkar Mersin İdman Yurdu’nu yanlış ellerden kurtarır ,doğru yönetilen bir takımla neler yapılacağını gösterir.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz          :

Güvenlik Kodu     : Güvenlik Kodu
Kod                        :

 



  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA