ECZACILARIN ACI KAYBI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ECZACILARIN ACI KAYBI!


 

Mersinli eczacılar, aynı gün eczacı Sıtkı Aslan’ı ve Selçuk Ecza Deposunda çalışan Orhan Kahramanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

AYŞENUR ÖNAL

 

Mersinli eczacılar aynı gün üst üste Covid-19 kaynaklı 2 kayıp yaşadı. Salgının başından itibaren görmezden gelinen ve tek başlarına bırakılan eczacılar, her defasında kısıtlamaların arttırılması taleplerini yükseltmelerine rağmen sesleri duyulmadı. Sağlık Bakanlığı’nın yetersiz önlemleri sonucunda bugün Mersin’de eczacı Sıtkı Aslan ve eczane deposunda çalışan Orhan Kahraman vefat etti.

Acı haberi duyuran 25. Bölge Mersin Eczacı Odası Başkanı Özgün Sağır, Mersin’de çok defa eczacıların Covid-19’u atlattığını ama ilk defa kayıp yaşadıklarını duyurdu. Sağır, “Bugün üst üste Selçuk Ecza Deposu’nda çalışan Orhan arkadaşı sonra Sıtkı ağabeyimizi kaybettik” dedi. Orhan Kahraman’ın yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda yattığını belirten Sağır, sabah saatlerinde vefat haberini aldıklarını söyledi. Sıtkı Aslan’ın ise sabah saatlerinde entübe haberini aldıklarını söyleyen Sağır, sağlık durumunu araştırdıkları sırada Aslan’ın da vefat ettiğini öğrendiklerini söyledi. Sağır, “Söyleyecek bir şey yok. Başından beri söylüyoruz bu mücadele ile ilgili daha etik mücadele edilmeli” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Meryem kara - Tarih : 24/12/2020 - 13:55:42
    Mekanınız cennet olsun iyi insanlar


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA