MERSİN PTT BAŞMÜDÜRÜ MECLİS GÜNDEMİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN PTT BAŞMÜDÜRÜ MECLİS GÜNDEMİNDE


 

Milletvekili Alpay Antmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak paylaşımda bulunan Mersin PTT Baş Müdürü Kağan Uysal’ı meclis gündemine taşıdı.

Haber Merkezi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak paylaşımda bulunan Mersin PTT Baş Müdürü Kağan Uysal’ı meclis gündemine taşıdı. Antmen, sorularının Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını istedi.

Antmen yaptığı açıklamada; Mersin PTT Başmüdürü Kağan Uysal sosyal medya facebook hesabından 27.6.2021 tarihinde Türkiye'nin İkinci Partisi (Ana Muhalefet Partisi) CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak paylaşımda bulunduğunu hatırlatak “Şahsın zaman zaman siyasi başka paylaşımlarda bulunduğu görülmektedir. Örneğin 3 Nisan 2021 tarihli paylaşımında görevi ve devlet memurluğu ile bağdaşmayan siyasi söylemlerde de bulunmaktan beis görmemiştir” dedi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince bir memurun herhangi bir siyasi parti yararına veya zararına fiilen faaliyette bulunması yasak olduğunu anımsatan Antmen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan yazılı olarak şu soruların cevaplandırmasını istedi:

“Adı geçen Mersin PTT Başmüdürü hangi liyakati, hangi başarılı olduğu sınavlar neticesinde bu göreve getirilmiştir? Adı geçen Mersin PTT Başmüdürü hakkında, bu sosyal medya paylaşımları nedeni ile hangi idari ve hukuki soruşturmaları açmayı düşünüyorsunuz? PTT çalışanlarının sorunları, meslekte yükselme talepleri, aynı işe eşit ücret verilmesi ve aynı işi yapan emekçilerin sosyal haklarının eşitlenmesi hakkında neler yapmayı düşünüyorsunuz?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA