BAŞKAN GÜLTAK’TAN YAZ OKULU DAVETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN GÜLTAK’TAN YAZ OKULU DAVETİ


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Güneş Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinleri,  Mahalle Muhtarı Nezir Elçi ve esnaflarla bir araya geldi.

Bayramdan sonra Silifke yaz kampına dezavantajlı durumdaki aileleri göndereceklerini de kaydeden Başkan Gültak; basketbol, tenis, futbol ve yüzme kurslarının verileceği Akdeniz Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun açıldığını belirterek, ücretsiz bu kurslara çocuklarını göndermeleri için mahalle sakinlerine çağrıda da bulundu.

 

BAŞKAN GÜLTAK’TAN, YAZ KAMPI VE YAZ SPOR OKULUNA DAVET…

Yaz Spor Okulu’nun açıldığını; basketbol, tenis, futbol ve yüzme kurslarının başladığını kaydeden Başkan Gültak, servis hizmeti de verdiklerini belirterek, çocuklarını ücretsiz kurslara göndermeleri için ailelere çağrı yaptı. Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bayram’dan sonra; tüm mahallelerimizi içeren Silifke kamplarımız da başlıyor. Çadır kentler kuracağız bu kamplara. Tabi klimalı, televizyonlu modern çadırlar olacak. Her dönem için 150 ila 200 arasında insanımızı Silifke’ye kampa götüreceğiz. Kurban Bayramı’ndan sonra kamp başlayacak ve Ağustos bittiğinde yaklaşık bin 500 dezavantajlı ailemizi; kadınları, gençleri ve çocuklarımızı Silifke’de deniz ve kum ile buluşturmuş olacağız” diye konuştu. Başkan Gültak; Yılmaz Güney Parkı’nda süren yenileme çalışmalarının yılbaşında tamamlanıp hizmete açılacağını da söyledi; “Parkımızın içinde yarı olimpik bir yüzme havuzu da yer alacak. Akdeniz’in ilk kez kullanılabilir aquaparklı yüzme havuzu olacak. Bundan sonra kendi bölgemizde kurduğumuz havuzlarla da hizmet vereceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA