PİŞMAN OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PİŞMAN OLDULAR


 

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatöre Lig (BAL) bu sezon sıkıştırılmış lig olarak oynanıyor. Mersin’den Erdemli Belediyespor, Meskipor, Silifke Belediyespor ve İdman Yurdu 1925 ekiplerinden ise sadece İdman Yurdu 1925 takımı lige katılmayı istedi. 206 takımdan 108 takımın başvuru yaparak oynamak istediği ligde 4 takımın üst lige çıkacak olması Erdemli Belediyespor, Meskispor ve Silifke Belediyespor’dan ilgi görmemişti. Ancak dar bir kadro ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden İdman Yurdu 1925’in başarısı diğer Mersin ekiplerinin kararının sorgulanmasına neden oldu.

Grup maçlarını lider tamamlayan, play-off turunda ki ilk maçında güçlü rakibi Kayseri Emar takımını 2-1 yenerek üst tura çıkan Kırmızı Lacivertli ekibin bu başarısı lige katılmayan Mersin takımlarına ‘keşke bizde katılsaydık’ dedirtti. Özellikle Erdemli Belediyespor ve Meskispor’un güçlü kadro kurmak istedikleri, lige şampiyonluk parolası ile başlayacağı biliniyordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA