HALİL ÖZ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HALİL ÖZ YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR


 

Mersin’de hayır faaliyetleri ile adını duyuran aktivist devlet memuru Halil Öz bu defa Yenişehir’deki Ayşe Yetim ile Gülnar’daki Ayşe Acıkabak isimli yaşlı kadınların yüzünü güldürdü.

Gizem Ekici

Mersin’de aracı olarak hayırveverlerden temin ettiği eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtarak örnek olan aktivist devlet memuru Halil Öz iyilik faaliyetlerini sürdürüyor. Öz’ün bu defaki iyilik adresi Yenişehir ve Gülnar ilçelerindeki iki yaşlı kadın oldu.  Şu ana kadar 200’e yakın manuel ve akülü sandalyeyi ihtiyaç sahipleri buluşturan Öz, Yenişehir İlçesi’nde 65 yaşındaki Ayşe Yetim’i ziyaret etti. Yakalandığı şeker hastalığı nedeniyle bir ayağını kaybeden Ayşe Yetim’i evinde ziyaret eden Öz, kendisine verilen manuel tekerlekli sandalyenin yetersiz kalması üzerine hayırseverlerin yardımı ile akülü araç temin etti. Kurban Bayramı öncesi ziyaret edilen Yetim’e akülü aracı teslim edildi. Ayşe teyzeyi dinlerken duygulu anlar yaşadığını ifade eden Öz, aracı temin eden Bursa’dan  Mustafa beye, İngiltere'den Serap Yildirim ve arkadaşlarına, teslimatta kendisine yardımcı olan Mehmet Cin’e teşekkür etti.

^”170 KİLOMETRE GİTTİ HASTA YATAĞINI TESLİM ETTİ”

Halil Öz, Gülnar’ın Göktürk Mahallesi’nde oturan Alzheimer hastası yatalak Fatma Acıkabak’ı da unutmadı. Mersin’den 170 kilometre yol kateden Öz, 75 yaşındaki yatalak  Fatma Acıkabak için sosyal medyadaki takipçileri tarafından temin edilen hasta yatağını teslim etti. Köyüne yakın olduğu için şahsen tanıdığı Fatma Teyze’nin 5 çocuk büyüttüğünü anlatan Öz, Amansız bir hastalığa yakalanarak Alzheimer olarak yatalak hale gelmiş. Kendisinin hasta yatağı ihtiyacı olduğunu öğrendik ve takipcilerimize durumu bildirdik ve temin edilen yatağı teslim ettik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Aynur YENİSARAÇ - Tarih : 27/7/2021 - 23:46:14
    Allah ta senin yüzünü güldürsün arkadaşım. İyi ki varsın...


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA