BU DEFA KATILACAKLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU DEFA KATILACAKLAR


 

Yeni sezon için hazırlıkların başladığı BAL’a bu defa tüm Mersin ekiplerinin katılması bekleniyor.

ALİ ŞANLI

 

81 ilden 266 takımın katılımıyla oynanması planlanan ancak pandemi nedeniyle sıkıştırılmış bir takvim ile oynanan 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL), 56 ilden 108 takımın katılımıyla 4 bölgede 3 ve 4'er takımlı 32 grupta çift devreli lig usulüne göre oynandı. Lige Mersin’den ise bir tek İdman Yurdu 1925 takımı katılım gösterdi.

Yeni sezon için hazırlıkların başladığı BAL’a bu defa tüm Mersin ekiplerinin katılması bekleniyor. Sıkıştırılmış lige katılmayan Meskispor, Silifke Belediyespor, ve Erdemli Belediyespor’un yeni sezonda lige katılım payını yatırarak mücadele etmesi bekleniyor. Sıkıştırılmış ligde play-off’a kadar yükselen İdman Yurdu 1925’te yeni sezonda ligde yerini alacak.

 

278 TAKIM OYNAYACAK

TFF Amatör İşler Kurulu Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 2021 - 2022 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de BAL'da yer alan 262 takıma TFF 3.Lig'den düşen 16 takımın da eklenmesiyle toplam 278 takım mücadele edecek. Yeni sezon ile ilgili statü ve takvim çalışması 2021-2022 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar'ın TFF Yönetim Kurulunca onaylanmasından sonra başlatılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA