POLİS KADINLARI BİLGİLENDİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİS KADINLARI BİLGİLENDİRDİ


 

Mersin’de polis kadın yurttaşlara yönelik, KADES, Covid-19, dolandırıcılık ve genel asayiş konularında bilgilendirmeler yaptı.

Haber Merkezi

 

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün vatandaşı bilinçlendirmeye yönelik bilgilendirme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, Yenişehir İlçesi Limonluk Mahalle Muhtarlığı Bahçesinde mahalle sakini kadınlara yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.

KADES, Covid-19, dolandırıcılık ve genel asayiş konularında bilgilendirmeler yapan polis memurları, soruları da yanıtladı.

Özellikle kadın cinayetlerine karşı KADES’in önemi her geçen gün artarken, vatandaşlara uygulamayı nasıl indirip, kullanacakları ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Mağdur kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 112, 155, 156 acil çağrı merkezine ulaştıkları, sonrasında olay yerine en yakın ekip ya da devriyenin sevk edildiği bilgisi verildi.

Ekipler tarafından kadınlara şiddete maruz kalındığında yararlanılacak haklar, şiddet uygulayan kişi hakkında alınabilecek tedbirler ve şiddet mağdurlarının nerelere başvuracağı konuları da detaylı olarak anlatıldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA