TİY’E DESTEK ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’E DESTEK ÇAĞRISI


 

 

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir Misli com 2. Lig Beyaz Grupta Süper Lig mücadelesi verecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu spor kulübünü ziyaret etti.

Tarsus’ta yaptığı inceleme ve temaslarının ardından Misli com 2. Lig Beyaz Grupta Süper Lig mücadelesi verecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu spor kulübü ziyaret eden Demir, Tarsus İdman Yurdu Kulüp İdari Amiri Cumali Kırbıyık’a 2021-2022 sezonu için başarı dileklerinde bulundu.

Tarsus İdman Yurdu tesislerinde gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım İnşaat şube müdürü Abdullah Çakmak, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe müdürü Mehmet Öztürk ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanı Mithat Ertaş hazır bulundu.

 

DESTEK ÇAĞRISI

2021-2022 Futbol sezonunda süper lig mücadelesi verecek temsilcimiz TİY’e başarılar dileyen İl Müdürü Demir, “Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne süper lig yolunda başarı, esenlik dolu, fair-play çerçevesinde sakatlıksız iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum. Mersin’in köklü kulüplerinden olan temsilcimize sadece Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımız değil, Mersin olarak hep birlikte destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz İl Müdürlüğü olarak elimizden geleni temsilcimiz için yapmaya hazırız. Bu güzel tesisin Tarsus ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimize başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Tarsus İdman Yurdu Kulüp İdari Amiri Cumali Kırbıyık, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve beraberindekileri Tarsus İdman Yurdu tesislerini gezdirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA