TARSUS’TA MORALLER YERİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA MORALLER YERİNDE


 

Sezonun başlamasına az bir süre kalan Tarsus İdman Yurdu, ikinci etap kampı için gittiği Bolu’da çalışmalarını sürdürüyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli com 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nde yaklaşık 2 yıldır yönetim krizi, Başkan Şahin Kırbıyık’ın istifa kararını geri alması ile sular durulması ile  moraller yerinde.

Yönetim kabusunun sona ermesi ile yeni sezon hazırlıklarına odaklanan TİY ekibi, transferin yanı sıra kamp çalışmalarına da büyük önem veriyor. Birinci etap kampını Ankara Kızılcahamam’da tamamlayan Sarı Lacivertliler, yaklaşık 15 günlük Kızılcahamam kampı sonrası 3 gün izin yaparak, ikinci etap kampı için bu defa Bolu Gerede’nin yolunu tuttu. 

Bolu kampında ilk günleri çift idmanla hazırlık yaparak geçiren Tarsus ekibi, ilerleyen günlerde  daha çok teknik ve taktik çalışarak, hazırlık maçları yapacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA