YENİ İSİMLER GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ İSİMLER GELDİ


 

İçel İdman Yurdu’nda takım yeni sezon için Bolu’da güç depolarken yönetim ise teknik ekibin verdiği liste doğrultusunda transferlere devam ediyor. Kırmızı-Lacivertliler son olarak 3 oyuncu ile sözleşme yaptı.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, yeni sezon öncesi vites yükseltti. Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve günde çift idman ile yeni sezona hazırlanan Kırmızı Lacivertliler, yeni sezona hazır girebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Sabah idmanlarında kondisyon çalışan ekip, akşam üstü ise teknik taktik çalışıyor. Hafta sonu ise hazırlık maçları yapmayı planlayan Mersin ekibi oynanacak olan hazırlık maçlarında aksayan bir bölge olması durumunda transfer yapılacağı gelen bilgiler arasında.

 

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Takım yeni sezon güç depolarken yönetim ise teknik ekibin verdiği liste doğrultusunda transferlere devam ediyor. İçel İdman Yurdu son olarak 3 oyuncu ile sözleşme yaptı. İlk olarak daha önce Beşiktaş, Bayrampaşaspor, Bergama Bld. Spor, HEASK ve Arnavutköy Bld. Spor formaları giymiş orta saha oyuncusu M.Raşit Şahingöz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Günün 2’nci transferi TFF 1. lig’de mücadele eden İstanbulspor A.Ş. takımından kanat oyuncusu Sabit Hakan Yılmaz ile kiralık olarak anlaşma sağlandı. Son transfer ise Mamak FK, Osmaniyespor ve Ankaragücü formaları giymiş kanat ,forvet oyuncusu Burak Evren ile 2 yıllık imzalar atıldıktan son takımın kamp yaptığım otele giderek takımla idmanlara çıkmaya başladılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA