SKOR KÖTÜ FUTBOL İYİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SKOR KÖTÜ FUTBOL İYİ


 

Yeni sezon çalışmalarını Bolu’da sürdüren İçel İdman Yurdu, 2. Ligde mücadele eden Bodrumspor ile çıktığı hazırlık maçını 4-1 kaybetti. Farklı mağlubiyet üzse de özellikle ilk yarı sergilenen futbol teknik ekipten geçer not aldı.

ALİ ŞANLI

Bu sezon Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu 2. etap kampın 8. gününde üçüncü hazırlık maçını yaptı. Yeni sezona Bolu’da hazırlanan Mersin ekibi 2. Ligde mücadele eden Bodrumspor ile karşılaştı. Güçlü rakibi karşında yenilenmiş kadrosu ile çıkan kırmızı lacivertli ekip zaman zaman güçlü rakibine zor anlar yaşattı. Geçen yıl ki takımdan daha diri görünen İçel İdman Yurdu ilk yarı 1 gol yemesine rağmen iyi bir görüntü çizdi. Ağırlık idmanın etkileri maç içinde bariz bir şekilde hissedildi. İkinci yarıya takımın büyük bölümünü değiştirerek ikinci yarıya çıkan Mersin ekibi arka arkaya yediği gollerle karşılaşmayı 4-1 kaybetti. Teknik ekip üzülse de özellikle ilk yarı sergilenen futbol teknik ekipten geçer not aldı. İçel idman Yurdu kampı Ağustos ayının 22’sinde son bulacak.  Takım 2 günlük iznin ardından Mersin’de toplanacak. Mersin hazırlık maçı yapmayı planlayan İçel İdman Yurdu’nun rakibi bir kaç gün içinde açıklanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA