MERSİN’DEN BARCELONA’YA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DEN BARCELONA’YA


 

8 yaşında Kuvayi Milliyespor alt yapısına gelen Emre, antrenör babası Hayrettin Demir’in özel ilgilenmesi ile Barcelona yolunda.

ALİ ŞANLI

Mersin Amatör Liginde mücadele eden Kuvayi Milliyespor’un alt yapısından yetişen Emre Demir Barcelona yolunda. 8 yaşında Kuvayi Milliyespor alt yapısına gelen, antrenör babası Hayrettin Demir’in özel ilgilenmesi, oyuncunun gelişmesinde büyük rol oynadı. Mersin’den Kayserispor oradan da İspanya yolunu tutan Emre büyük ölçüde İspanya devinin oyuncusu olacak.

 

1 YIL DAHA KAYSERİ’DE KALACAK

Dünya devi Barcelona, Kayserispor'dan Emre Demir'i transfer etmeye hazırlanıyor.5 yıldır 17 yaşındaki yıldızı takip eden ve 2017'de genç orta sahayı denemek için İspanya'ya götüren Katalan ekibi, Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çaldı. Kulüpler arasında görüşmeler devam ederken İspanyol devi, genç futbolcuya da 5 yıllık sözleşme ve senelik vergiler dahil 600 bin Euro önerdi.

Barcelona en kısa zamanda görüşmeleri olumlu sonuçlandırmayı planlasa da transfer gerçekleşse dahi, Emre (17), 18 yaşından küçük olduğu için ya ocak ayına kadar ya da sezon sonuna kadar Kayserispor'da forma giyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA