TARSUS HAZIR GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS HAZIR GİBİ


 

Kampın son günlerinde oynanan hazırlık maçında Tarsus İdman Yurdu Diyarbekirspor’u 2-1 geçerek hazır bir görüntü çizdi.

Ali Şanlı

Bolu’da yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu kampın ikinci bölümüne geçti. Kampın ilk günlerinde kondisyon ve taktik çalışan Sarı Lacivertli ekip hazırlık maçları evresine geçti. Şu ana kadar oynadığı 3 hazırlık maçında sahadan galibiyet ile ayrılan Tarsus ekibi oynadığı son hazırlık maçı olan Diyarbekirspor maçında da galip gelerek kampın meyvelerini almaya başladı.

Kamp yapılan otelin sahasında oynanan karşılaşmaya bir çok yeni oyuncu da forma giydi. Maçın başında rakip sahada baskılı bir oyun sergileyen Tarsus İdman Yurdu oyunun ortalarında rakibi Diyarbekirspor  oyunu dengeleyerek lig havasında bir maç oynadı. Rakibin zaman zaman kontra ataklarıyla zorladığı Tarsus kalesinde tehlikeli anlar yaşattı.

Çekişmeli ve keyifli geçen karşılaşmada Sinan Kurumuş’un attığı iki gol ile karşılaşmayı 2-1 kazanarak lig için hazır bir görüntü çizdi. Hafta sonu Kente dönecek olan Sarı Lacivertli ekip 1’i kampta olmak üzere diğeri de Mersin’de oynayacağı 2 hazırlık maçı planlandığı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA