İYİ GRUP | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ GRUP


 

ALİ ŞANLI

Türkiye Basketbol Ligi ve Kupa fikstürü, kura çekimiyle belirlendi. Geçen sezon başarılı maçlar çıkaran Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Basketbol takımın Federasyon Kupasında ki rakipleri kura çekiminin ardından belli oldu. A grubunda mücadele edecek olan Mersin BBGSK Erkek basketbol takım dişine göre bir gruba düştü. Çekilen kuranın ardından Mersin ekinin grubu şu şekilde oluştu. Budo Gemlik, Mersin BBGSK, Beysu Konyaspor ve OGM Ormanspor takımları ile mücadele edecek.

 

YÜZDE ELLİ SEYİRCİ ALINACAK

Fikstür çekimine, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF yetkilileri ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı. Kura çekiminde açılış konuşmasında yapılan açıklamada Salonlara yüzde elli seyirci alınacağı,pandeminin gidişatına göre bu sayı artacağı ve ya eksileceği söylendi. Erkekler Federasyon kupası 18-25 Eylül tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek.

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA