“KÖTÜ İMAJIMIZI SİLDİK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KÖTÜ İMAJIMIZI SİLDİK”


 

Yüksek fiyata oyuncu transferi nedeniyle eleştirilen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, “İki senedir kötü bir imajımız vardı. Herkes tatile giderken 1 ay çalıştık ve bunu kaldırdık” dedi.

Ali Şanlı

 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın düzenlediği basın toplantısına katılan Teknik Direktör Ergün Penbe, yüksek fiyata oyuncu transfer edildiği yönündeki sorulara cevap verdi. Transfer için alınacak futbolcularla ilgili kendisinden liste istendiğini anlatan Penbe, “Bizde diğer hocalarımla oturup konuştuk alternatifli bir liste oluşturduk. Listeyi başkanımıza ve yönetime verdik. O listeden bize gelecek olanları almaya başladık. Biz para işine, anlaşma işine karışmadık. Baktığınız zaman biz 98 yıllık bir kulüp. Yakında 100. yılımızı kutlayacağız. Bu sene parolamız şampiyonluk. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bir takım fedakarlıklar yapmak zorundasınız. Bu da ligin en iyi oyuncularını almaktır. En iyi oyuncuları alırken de bir takım fedakarlıklar yapmak zorundasınız. Diğer takımlar almasın diye rekabete girip biraz daha fazla para verip siz almak zorundasınız. Sinan Kurumuş aldığı paranın hakkını Çorum’da vermiş midir. 28 gol atıp gol kralı olmuştur. Belki bizde 30 gol atacak bunu bilemeyiz. Belki 10 gol atacak bunu bilemeyiz. Futbolda her şey olabilir. Ama biz bi yola çıktık. Bu nedir. Şampiyonluk parolamız. Bazı oyuncularda rakiplerinizin elinden oyuncuları alabilme adına fedakarlıklarda bulunduk” şeklinde konuştu.

 

“YAPILAN TRANSFERLERDEN MEMNUNUM”

Yönetimde transfer işinden anlayanların bulunduğunu anlatan Penbe, “Bu oyuncuların fiyat listesi belli. Biz sadece oyuncuları söyledik. Alması başkanımız ve yönetime düştü. Biz hiçbir oyuncunun transferinde şu parayı sana verelim demedik. Para konusunda bir menajerle anlaşmamız olmadı. Biz burada ekibiz. Başkanımız en üst mertebededir. Yönetim kurulu ile transfer listesi için gerekli görüşmeyi yaparlar. Başka kulüp oyuncuyu ikna edebilirlerse başka kulübe gider” ifadelerini kullandı.

Yapılan transfer sonunda alınacak başarısızlıkta faturanın kendisine çıkacağını vurgulayan Penbe “Takım kötüye giderse fatura hocaya çıkar. Ben şu ana kadar yapılan transferlerden memnunum. Hem Haluk Başkan ile hem Şahin Başkan ile istişare ettiğimizde sadece stoper ve orta saha mevkisine 2 tane transferimiz kaldığını söyledim. Bu iki transferi de yaptığımız takdirde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğumu söyledim” dedi.

 

“2 SENEDİR KÖTÜ İMAJIMIZ VARDI”

Transfere hızlı girdikleri için herkesin Tarsus İdman Yurdu’ndan bahsetmeye başladığını söyleyen Penbe şunları kaydetti: “Biz niye transfere hızlı girdik. Çünkü 2 senedir bizim kötü bir imajımız vardı. Tarsus İdman Yurdu’nda paralar ödenmiyor, işler iyi gitmiyor. Kötü bir imaj sergiledik. Biz  bu imajı kaldırma adına başkanımızla konuştuk. Kendisi hiçbir şeyimize hayır demedi. Dedi ki yapalım bu imajı kaldıralım. Biz direk transferlere girdik. Herkes tatile giderken biz bu imajı kaldırmak için burada 1 ay çalıştık. Şampiyonluğa takım kurabilmek için. Tabiki kötü alınan sonuçlarda fatura bana çıkacak. Çünkü başkamın bugüne kadar söylediğim her şeyi yaptı.”

Penbe, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın yönetime koyduğu kişilerle takıma müdahale ettiğini düşünüp düşünmediği yönündeki soruya, “Düşünmüyorum. Çünkü Haluk Başkanın işi başından aşkın” cevabını verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA