KAYMAKAM ŞAHİN VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYMAKAM ŞAHİN VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI


 

Haber Merkezi

 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Antalya Aksu Kaymakamlığına atanan Mersin merkez ilçe Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, veda ziyaretlerine başladı.

Kaymakam Şahin dün Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Şahin, görev süresi içerisinde Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ve tüm esnaf teşkilatı ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Şahin, Mersin’de esnaf teşkilatı ile kurduğu bağın kopmayacağını kaydetti.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’in ilimizdeki görev süresi içerisinde kapısının ve gönlünün esnaf teşkilatına sonuna kadar açık olduğuna vurgu yaparak, “Sayın Kaymakamımız bizlerle uyum içerisinde çalıştılar, ne zaman bir sorunumuz olsa çözümü konusunda gereken hassasiyeti fazlasıyla gösterdiler. Kendisine teşkilatımıza olan ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve yeni görev yeri olan Aksu’da başarılar diliyorum” dedi.

Veda ziyaretinde Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Uçal Mavili, Mustafa Köç, Nihat Dağdelen ile Tömük Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’da hazır bulundular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA