TARSUS’TA BELEDÝYE ÇALIÞANLARINDAN TÜRK KIZILAYI’NA KAN DESTEÐÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA BELEDÝYE ÇALIÞANLARINDAN TÜRK KIZILAYI’NA KAN DESTEÐÝ


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi çalýþanlarý daha önce yaptýðý kan baðýþlarýna bir yenisini daha ekledi. Türk Kýzýlayý Mersin Kan Baðýþ Merkezi ile Tarsus Belediyesi’nin iþbirliðinde gerçekleþtirilen kan baðýþý kampanyasýna belediye çalýþanlarý katýlým saðladý.

Kan Baðýþ Merkezi ekibinin belediye yerleþkesine gelmesiyle birlikte belediye çalýþanlarý kan vermek için sýraya girdi. Gruplar halinde kan veren belediye çalýþanlarý kan baðýþý hayat kurtarýr sözünden hareketle kan dostlarý grubuna katýlmanýn mutluluðunu yaþadýlar.  Türk Kýzýlayý tarafýndan ülke genelinde baþlatýlan “Düzenli Kan Baðýþý Yap, Kan Dostlarýmýza Katýl” #KANDOSTUM adlý kan baðýsý kampanyasýna Tarsus Belediyesi çalýþanlarý ile vatandaþlar yoðun ilgi gösterdi. Kan baðýþý konusunda toplumsal sorumluluðu halka hatýrlatmak ve bireylere gönüllü baðýþçýlýðýn bilincini aþýlayýp hayat kurtarmak için kan baðýþýnda bulunmalarý gerektiðinin ifade edildiði baðýþ kampanyasý yapýlan kan baðýþlarý ile amacýna ulaþtý.  Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan, kan baðýþýnýn kutsal bir görev olmakla birlikte anlamlý bir toplumsal dayanýþmanýn en güzel örneklerinden birisi olduðunun altýný çizdi. Baþkan Bozdoðan;” Belediye yönetimi olarak gerekli durumda kullanýlmak üzere halkýmýzýn kan ihtiyacýnýn karþýlanabilmesi için ve kampanyaya destek vererek farkýndalýk yaratmak adýna daha öncelerde olduðu gibi Türk Kýzýlayý Mersin Kan Baðýþ Merkezi ekibini yerleþkemizde misafir ettik. Personellerimizin duyarlýlýk gösterip kan baðýþýnda bulunmalarý bizleri mutlu etti. Kan baðýþýnda bulunmak her insanýn kutsal görevleri arasýndadýr. Gerekli durumlarda acil þekilde hepimize lazým olabilecek kan ihtiyacýnýn tedarik edilmesi, yapacaðýmýz bu kan baðýþlarý ile mümkün olur. Belediye çalýþanlarý olarak düzenli olarak kan vermeye devam edeceðiz, herkesi kan baðýþý konusunda duyarlý olmaya davet ediyoruz" dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA