AKKUYU NGS ŞANTİYESİNDEKİ YEMEKHANEYİ SU BASTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU NGS ŞANTİYESİNDEKİ YEMEKHANEYİ SU BASTI


 

Haber Merkezi

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) şantiyesinde bulunan yemekhaneyi geçtiğimiz günlerde meydana gelen yağış sonrası su bastı.

Akkuyu Nükleer AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, "Akkuyu NGS şantiyesi bölgesindeki şiddetli yağış nedeniyle işçilerin yerleşim alanı dışında bulunan yemekhaneyi su bastı. Binanın bakımından sorumlu yüklenici firmanın çatının kış mevsimine hazırlık çalışmalarını zamanında tamamlamaması nedeniyle oluşan bu durum üzerine, yüklenici firmadan çatıdaki aksaklıkları bir an önce gidermesi ve yerleşim alanındaki tüm tesislerde bu tür olayların tekrarlamaması için önlem alması talep edildi" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, çatının onarımının gerçekleştirildiği belirtildi.

Yapımı sırasında zemininde defalarca çatlaklar meydana gelen, yol çalışmaları için patlatılan dinamitler nedeniyle çevre evlerde hasarlar oluşturan Mersin Akkuyu Nükleer Santralinin inşaatında 31 Ekim'de de elektrik trafosunun patlaması sonucu yangın çıkmıştı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA