“ATATÜRK TÜM MAZLUM MİLLETLERE ÖRNEK OLMUŞTUR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ATATÜRK TÜM MAZLUM MİLLETLERE ÖRNEK OLMUŞTUR”


 

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yılı nedeniyle yayımladığı mesajında  Ulu Önder’in tüm mazlum milletlere örnek olduğunu söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında milletçe saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Vali Su, “Büyük Önder, ülkemizin içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlara rağmen milletimize duyduğu sonsuz güven ve inançla başlattığı bağımsızlık mücadelesini zaferle sonuçlandırarak, tüm dünyaya milletimizin hürriyet ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini göstermiştir” dedi.

Büyük Devlet Adamı Atatürk’ün tüm dünyanın takdirine mazhar olmuş bir lider olarak tüm mazlum milletlere de örnek olduğunu vurgulayan Vali Su “Bizler de O’nu daha iyi anlamaya, bizlere emanet ettikleri bu güzel vatanımıza sahip çıkmaya ve ülkemizi her alanda çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere geçmişten günümüze vatan uğruna mücadele veren aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA