16 STAJYER AVUKAT YEMİN EDEREK CÜBBE GİYDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

16 STAJYER AVUKAT YEMİN EDEREK CÜBBE GİYDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu’nda stajını tamamlayan 16 stajyer avukat yemin edip cübbe giyerek avukat olmanın mutluluğunu yaşadı. 

Baro yönetim kurulu, avukatlar ve aileler, düzenlenen yemin töreninde stajyer avukatların avukatlık ruhsatnamesi alarak cübbe giyme heyecanını paylaştı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü nedeniyle saygı duruşu ile başlayan yemin töreninde konuşma yapan Baro Başkanı Gazi Özdemir, “Bugün Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü. Atamızı saygı, minnet ve rahmetle bir kez daha anıyoruz. Huzurunuzda bulunan meslektaşlarımız bugün çok anlamlı bir günde ruhsat alıyorlar. Mersin Barosu adına öncelikle kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Ruhsat alarak mesleğe başlayacak olan meslektaşlarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı kalarak, Cumhuriyetimizi daha ileriye taşıyarak, özellikle de hukuk alanında, her daim adaletin gerçekleşmesi adına her türlü çabayı göstererek mesleklerini ifa edeceklerinden şüphemiz yok. Genç meslektaşlarımızın ailelerine de vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Özdemir, yönetim kurulu ile avukatlar, stajyer avukatlar; Elif Nur Ekiz, Cansu Melek Korkmaz, Alpaslan Topal, Cahit Balcı, İsmail Gökmen, Ezel Tuğrul, Umut Akyüz, Elif Kutlu, Hasan Çağrı Özdemir, İpeksu Ercan, Kadir Korkmaz, Nimet Ceren Malatya, Ahmet Doğan, İrem Yüksel, Ecem Ekici ve Ahmet Anıl Beden’e cübbelerini giydirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA