MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU İLÇELERDE DE SAHNEDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU İLÇELERDE DE SAHNEDE


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunları ilçelerde de sahnelenmeye başladı. Yasmina Reza tarafından kaleme alınan “Vahşet Tanrısı” adlı oyun, Tarsus'ta sanatseverlerle buluştu.

Yasmina Reza tarafından kaleme alınan oyun, Tarsus'ta sahnelendi. Komedi türünde olan oyunda, aile içi ilişkiler ve eşler arasındaki diyaloglara vurgu yapılırken, oyuncuların performansları büyük beğeni topladı. Oyunu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Atak, Belediye Meclis üyeleri, ilçe protokolü ve çok sayıda sanatsever izledi.

Oyun sonunda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünzile Kuru tarafından sanatçılara ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger’e çiçek ve Şahmeran işlemeli tepsi hediye edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA