BAŞARIR’DAN SOYLU’YA: “UCUZ KABADAYI SENİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞARIR’DAN SOYLU’YA: “UCUZ KABADAYI SENİ”


 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır arasında gergin anlar yaşandı. Başarır Soylu’ya, “Ucuz kabadayı seni” diye seslendi.

Haber Merkezi 

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakan Soylu ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır arasında tartışma yaşandı. Silivri İlçe Emniyet Müdürünün intihar ettiğine ilişkin konuşan Başarır'a, Bakan Soylu tepki gösterdi.

Görüşmeler sırasında Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın intiharını gündeme getiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, şunları söyledi: “Sayın Bakanı, İçişleri Bakanlığı’nı yıpratmak isteyecek son parti CHP’dir. Benim ülkemde gencecik bir emniyet müdürü, Silivri Emniyet Müdürü intihar etti. İddia neydi? Sayın Bakanın oğlu, bir gece yarısı, bir şüphelinin bırakılması için baskı yapmasıydı. Güvenlik müdürünüzün arama kayıtlarının çıkmasıydı. Sayın Bakan bununla ilgili hesap verdiniz mi? Yazık değil mi?”

 

SOYLU, SAKİNLEŞMESİ İÇİN BÜROKRATLAR TARAFINDAN SALONDAN ÇIKARILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun karşılık vermesi üzerine Başarır, şöyle konuştu: “Bana laf atmayın, Sayın Bakan. Bunlara cevap verin… Sayın Bakan laf atmayın, haddinizi bilin. Sesimi yükseltirim size. Haddinizi bilin. Laf atmayın. Terbiyesiz sensin. Kanunsuzsun. Hadi oradan. Yakışmıyorsun sen bu ülkeye. Yalan mı? Yazık. Sen de bu ülkenin yüz karasısın. Cumhuriyet tarihinde senin gibisi gelmedi. Ayıp, yüzün kızarmıyor senin. Sensin yalancı. Ucuz kabadayı seni.”

Soylu, tartışmalar sırasında; “Ben altı yıldır ilk kez böyle bir bütçe görüyorum. Bunun sebebi de Engin Özkoç’tur. Talimatı da Kemal Kılıçdaroğlu’ndan almıştır” dedi. Soylu, CHP’li Başarır’a yönelik de “Sen zehirli bir yılansın” dedi.

Bakan Soylu, bu sözlerin üzerine sakinleşmesi için bürokratlar tarafından salondan çıkarıldı.

Komisyon çalışmalarına ara verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA