AKP’Lİ TAŞKIN YATIRIMLARLA ÖVÜNDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’Lİ TAŞKIN YATIRIMLARLA ÖVÜNDÜ!


 

HEDİYE EROĞLU

 

TBMM Genel Kurulu’nda gündeme geçilmeden önce, gündem dışı söz alan AKP  Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, seçim bölgesi Mersin'e yapılan yatırımlara değindi.

Mersin yıllardır iktidardan üvey evlat muamelesi görerek yatırım alamamaktan dert yanarken, Taşkın, AK Parti olarak, Türkiye'ye eser kazandırmak yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gece gündüz çalıştıklarını anlattı.

Kentin en acil ihtiyaçları olan hizmetler dahi yıllardır yapılamazken, yatırımlarla övünen Taşkın,  yurt genelinde eğitimden sağlığa, ulaştırmadan altyapıya birçok alanda büyük yatırımlara imza attıklarını, bu yatırımlardan Mersin'in de yararlandığını ifade etti. Taşkın, "Önümüzdeki dönemde de her alanda yatırım ve hizmetlere devam edeceğiz." dedi.

Ancak Taşkın’ın bu açıklamaları kentte tepki çekti. Gerek altyapı gerekse üst yapıya ilişkin kentin ihtiyaç duyduğu yatırımları alamadığını belirten Mersinliler, Taşkın’ı eleştirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA