İÇEL YENİLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL YENİLENDİ


 

Ligin ilk yarısını istediği konumda bitiremeyen İçel İdman Yurdu, transfer dönemini hareketli geçirdi. Takıma 6 yeni oyuncu ile anlaşma sağlayan Kırmızı Lacivertliler 5 isimle de yollarını ayırdı.

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk devresini 27 puanla 6’ncı sırada tamamlayan İçel İdman Yurdu’nda yönetim, teknik direktör Ender Alkan’ın raporu doğrultusunda takıma takviyeler yapmak için yoğun mesai çalışması yaptı.

Takıma tecrübeli isimler katmak için çalışmalarını sürdüren kırmızı lacivertlilerde ilk transfer, genç yaşlarda Mersin İdman Yurdu forması giyen Nezir Özel oldu. Bu imzadan kısa bir süre sonra ise arka arkaya transferleri açıklayan İçel İdman Yurdu; kaleci Emin Yakup Okyar, orta saha Nurettin Çağlar ve Ömer Çiçek ile anlaştıklarını duyurdu.

Transfer çalışmalarına hızla devam eden Kırmızı Lacivertliler, Tarsus İdman Yurdu ile sözleşmesini fesheden ve yıllarca Mersin İdman Yurdu’nda oynayan Nurullah Kaya ile el sıkıştı.

İçel İdman Yurdu son olarak ise Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Göztepe, Adana Demirspor, Giresunspor gibi takımlarda forma giyen, Berkay Öztuvan’ı transfer etti.

 

GİDENLER

İçel İdman Yurdu’nda takıma yapılan takviyelerin yanı sıra teknik direktör Ender Alkan’ın takımda düşünmediği isimlerle ise yollar ayrıldı.

Takımda İhsan Uğur Göktaş, Halil İbrahim Keleş, Burak Evren, Sidar Ceylan ve Furkan Işıkdemir ile yollar ayrıldı.

Sidar Ceylan Mardin Spor ile stoper mevkisinde forma giyen Halil İbrahim Keleş ise Düzcespor ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Kulüpten ayrılan diğer isimlerden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Işıkdemir ise Arnatvutköy Belediyespor’a transfer oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA