İÇEL İDMAN YURDU’NDAN HAKEM TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL İDMAN YURDU’NDAN HAKEM TEPKİSİ


 

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan’dan 2-1 kazandıkları Karşıyaka maçı sonrası karşılaşmanın hakemine tepki geldi. Alkan, hakemin kötü bir maç yönettiğini söyledi.

Hediye Eroğlu

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda Fethiyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Aziz Sancar Tesisleri’nden gerçekleştirilen antrenmanda hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Lacivertli ekipte teknik direktör Ender Alkan ve Karşıyaka maçında gol sevinci yaşayan Gökcan Gelmen ile Furkan Güneş kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Futbolun hata oyunu olduğunu hakemlerinde hata yapabileceğini bununla ilgili bir şey söylemeyeceklerini ifade eden Alkan, “Yüzde yüz penaltı pozisyonumuz var.  Görüntüleri var. Penaltıyı görmemiş olabilirsin ama maçın tamamında ikili mücadelenin nerede ise hepsini biz kazandık. Kontatağa çıkacağımız ve gol pozisyonu üreteceğimiz, atağa geçeceğimiz her pozisyon o kadar basit olmayan faulleri çaldı ki gerçekten bizi çok demoralize etti” dedi.

Hakemin her iki devrede de aynı tutumunun devam ettiğini anlatan Alkan, “Ancak biz o kadar bir birine inanan bir biri için mücadele eden doğru oynayan kompakt olan bir takımdık ki hakemin artık faul çalma şansı kalmadı. Çünkü bir topa 3 kişi basıyorduk. Her pozisyon ikinci devrenin nerede ise tamamında her pozisyonu 1-2-3 herkes bir birini tamamladı. Takımımız hakemi ve rakibi görmedi. Gerçekten hakemin kötü bir maç yönettiğini düşünüyorum. Her şeye rağmen böyle mücadeleci iyi bir oyunla kazanmak daha farklı da olabilirdi. Bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Kötü maç yöneten hakemlere karşı pes edilmemesi gerektiğini vurgulayan Alkan, “Bizim başarımızla çok sevinin insanlar var. Taraftarımız, ailelerimiz, başkanımız var. Bize destek veriyorlar. Sonsuz güveniyorlar. O yüzden biz hiçbir şeyi mazeret etmeden bazen olumsuzluklar olacak ama işimizi yapacağız ve kazanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA