İÇEL’DE HEDEF 3 PUAN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’DE HEDEF 3 PUAN


 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta deplasmanda Cumartesi günü lider Fethiyespor’a konuk olacak İçel İdman Yurdu’nda tek hedef 3 puan. Hedefi olan iki takım karşı karşıya geleceği maçın zorlu ama keyifli olacağını söyleyen Teknik Direktör Ender Alkan, “Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Son haftalarda aldığı galibiyetler nedeniyle kırmızı lacivertli ekipte keyifler yerinde. İlk devrenin son dört maçından beraberlikle ayrılan kırmızı şeytanlar ligin ikinci devresine ise fırtına gibi başladı. Ağrı deplasmanından sonra evinde ağırladığı Karşıyaka maçından da 2-1'lik skorla galip gelen İçel İdman Yurdu, Fethiyespor maçının hazırlıkları nedeniyle

dün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanda düz koşu yaptı.

Tecrübeli teknik direktör Endet Alkan'ın takımın başına gelmesiyle birlikte mağlubiyet yüzü görmeyen Mersin ekibi, ligin lideri Fethiyespor ile yapacağı maç için Muğla’ya hareket etti.

Fethiye'de zorlu bir maç oynayacak olan İçel İdman Yurdu, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak ligde üst üste üçüncü galibiyetini almak istiyor.

29 Ocak Cumartesi günü Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak olan maç saat 13.00'te başlayacak.

 

“HEDEFİ OLAN İKİ TAKIM KARŞI KARŞIYA GELECEK”

Maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, liderle oynadıklarını söyleyerek, “Fethiyespor iyi bir takım. Ligin puan farkıyla önde olan bir takımı. Ama biz de ilgin iyi takımlarından biriyiz. Devreye iyi hazırlandık ve iyi başladık. Hedefleri olan iki takımın maçı olacak. Hiçbir maç kolay değil ama favorilerin oynadığı maçlar zorlu ve keyifli olur. İnşallah biz buraya iyi bir sonuç almak için geldik. Fethiye’nin gücünü biliyoruz, ona göre hazırlandık. Her maça hazırlandığımız gibi ve hedefimiz kazanmak. Kolay mı tabiî ki de değil her şeyden önce centilmence keyifli bir maç olsun. Sonuçta futbol dostluk kardeşliktir. Ama kazanmak için de her iki takımda sahada elinden gelen her şeyi yapacaktır. İki takıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA