BELEDİYE BAŞKANINDAN YENİ DOĞANLARI SAKLADILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYE BAŞKANINDAN YENİ DOĞANLARI SAKLADILAR!


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, mama dağıtmak istediklerini ancak Nüfus Müdürlüğü’nün yeni doğan çocukları kendilerine bildirmediğini söyledi.

Hediye Eroğlu

Mezitli Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısında konuşan Başkan Neşet Tarhan mama yeni doğan bebekler için mama dağıtmak istediklerini yazı yazmalarına rağmen İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün yeni doğan bebeklerin bir türlü kendilerine bildirilmediğini söyledi.

Bebek mamalarının 250-260 lira olduğunu hatırlatan Tarhan, “Bu fiyata asgari ücretli nasıl mama alsın. Bizde ‘yeni doğan çocuklar bize bildirilsin, bizde onlara bir paket hazırlayalım, gönderelim’ dedik. Nüfus Müdürlüğü veremeyiz dedi. Genel Müdürlüğe yazdım. Benim görevim halkın ortak sorunlarına çözüm bulmak. Çözüm bulmak istiyorum. Bu sosyal devlet olduğu için devletin görevi olması lazım. Devletin görevini yapmak istiyorum. Genel Müdürlük’te yazı ile veremeyiz dedi. Ama şu anda görevde olan üst derecede bir amir konuşurken ‘Sen bu partidesin tabi vermezler, başka parti olsa verirler’ dedi. Başka partideki belediyeler yapıyor dedi. Destek istiyorum şimdi. Fakir fukaranın çocuğuna mama desteği vermek istiyorum. El insaf. Gerçekten bazen başkanlar kızıyor ya, buraya kadar geliyor (boğazını göstererek) onun için söylüyorum” şeklinde konuştu.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA