YÜZLERCE ÇOCUK KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜZLERCE ÇOCUK KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI


 

Haber Merkezi

Yarıyıl tatilinde olan ve daha önce hiç karla buluşmamış yüzlerce çocuk, ilk defa Tarsus Belediyesinin düzenlediği etkinlikle karda iz bıraktı. 2 gün süren etkinlikte yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Kar yağışının fazla olduğu Gülek Mahallesi’nde yapılan ve 1 gün olarak planlanan etkinlik, yoğun talep üzerine 2 güne çıkarıldı. Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı etkinlikte çocuklar karla buluşarak keyifli anlar yaşadı. Hayatları boyunca ilk defa kar gören minik yüreklerin sevincine vesile olmak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşantısına renk katmanın mutluluğunu yaşıyoruz bu tarz etkinlikler yaparak çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam edeceğiz" dedi.

Etkinliğe çocuklarıyla birlikte gelerek keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen katılımcılar, "Bizler çocuklarımızdan daha heyecanlı ve mutluyuz. Kış başladığından beri çocuklarımız kar hasreti yaşıyordu. İmkanlar el vermediği için gidemedik. Belediyemizin böyle bir etkinlik düzenlediğini duyunca inanın çocuklarımız heyecandan uyuyamadı. Çok keyifli vakit geçirdik. Başkanımız Haluk Bozdoğan’a bu etkinlik için çok teşekkür ederiz’’ dediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA