SÝLÝFKE MÝNÝBÜSCÜLER ODASI’NDA YILMAZ KAYA GÜVEN TAZELEDÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÝLÝFKE MÝNÝBÜSCÜLER ODASI’NDA YILMAZ KAYA GÜVEN TAZELEDÝ


 

Haber Merkezi

Silifke Minibüscüler Esnaf Odasý’nýn iki adayýn yarýþtýðý genel kurulunda son sözü söyleyen delegeler mevcut baþkan Yýlmaz Kaya’da karar kýldý. Yýlmaz Kaya ve ekibi aldýðý güven oyu ile yeniden iþ baþýna gelen isim oldu.

 

Silifke Belediye Salonunda yapýlan genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Baþkaný Talat Dinçer, Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odasý Baþkaný Uçal Mavili, Erdemli  Madeni Sanatkarlar Odasý Baþkaný Ýsmet Erdoðan, Mezitli Esnaf Ve Sanatkarlar Odasý Baþkaný Mustafa Köç, Tarsus Kasaplar Odasý Baþkaný Nail Uçak, Tarsus Berberler ve Kuaförler Odasý Baþkaný Alper Deniz, Tarsus Fotoðrafçýlar Esnaf ve Sanatkarlar Odasý  Baþkaný Cumali Taþ, Silifke Bakkallar Ve Bayiler Odasý Baþkaný Zahide Doðan ve oda üyeleri katýlým gösterdi.

 

Açýlýþ ve yoklama ile baþlayan genel kurulda oy birilðiyle Divan Baþkanlýðýna Mersin ESOB Yönetim Kurulu baþkaný Talat Dinçer, divan yönetimine ise Uçal Mavili, Ýsmet Erdoðan ve Mustafa Köç getirildi. Saygý duruþu ve istiklal marþýnýn okunmasý sonrasý Oda Baþkaný Yýlmaz Kaya tarafýndan geçmiþ dönem çalýþma ve hesap raporu okundu. Okunan raporlar delegasyonca oy birliðiyle kabul edildi. Denetim kurulu raporu gelecek dönem çalýþma raporu ile tahmini bütçenin okunup oy birliðiyle kabul edildiði genel kurulda gündem maddelerinin sona ermesi sonrasý seçimlere geçildi.

 

Mevcut baþkan Yýlmaz Kaya ile Musa Uslu’nun listelerinin yarýþtýðý genel kurulda son sözü söyleyen delegeler Kaya ve ekibinde karar kýldý. Yýlmaz Kaya Baþkanlýðýndaki Silifke Minibüscüler Odasýnda Nadir Çelik, Selami Sayarlý, Ýzzet Öz, Mustafa Partal, Muhammet Gülü, Süleyman Türe yönetim kuruluna, Eray Kulakçý, Murat Arýcý ve Hayati Gülsünler ise denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA