GÜLTAK, KÜLTÜR MAHALLESÝ’NÝ ZÝYARET ETTÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK, KÜLTÜR MAHALLESÝ’NÝ ZÝYARET ETTÝ


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak, hafta sonu gerçekleþtirdiði esnaf ve vatandaþ buluþmalarýna, Kültür Mahallesi sakinleri ile Cengiz Topel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafý ziyaret ederek devam etti.

Baþkan Gültak’ýn gerçekleþtirdiði mahalle ziyaretine; AK Parti Akdeniz Ýlçe Baþkaný Emin Genç, baþkan yardýmcýlarý, meclis üyeleri ile birim müdürleri, Çamlýbel Dernek Baþkaný Hüseyin Karlýklý, Kültür Mahallesi Muhtarý Ali Karadeniz ve Kiremithane Mahalle Muhtarý Ali Gülgen de eþlik etti. Mahalle sakinlerinin yoðun ilgisiyle karþýlanan Baþkan Gültak; ilk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafý ziyaret etti, iþletme sahipleri ve alýþveriþ yapan vatandaþlarla sohbet etti.

 

ESNAF VE VATANDAÞLAR, TALEP VE ÞÝKÂYETLERÝNÝ ÝLETTÝ

Esnaf ve vatandaþlarýn talep, özellikle de altyapýdan kaynaklý kimi þikâyetlerini dinleyen Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, bu talepleri birim müdürlerine de not ettirip, gereðinin en kýsa sürede yapýlmasý talimatýný verdi. Renkli anlarýn da yaþandýðý ziyareti esnasýnda bir ekmek fýrýnýna giren Baþkan Gültak, sürpriz yapan fýrýncý esnafýnýn, üzerine susam serperek “M. GÜLTAK” yazdýðý ekmek hamurunu, fýrýncý küreði ile odun ateþine sürdü. Ziyaretinde mahalleli küçük çocuklarý da unutmayan Baþkan Gültak, onlara satranç takýmý ve çeþitli oyuncaklar hediye ederek gönüllerini kazandý.

 

ÇAMLIBEL MARÝNA PROJESÝ, KENT MERKEZÝNE ESKÝ HAREKETLÝLÝÐÝ GETÝRECEK…

Ziyaretinin devamýnda Çamlýbel’de faaliyet gösteren bir restoranda yine esnafla bir araya gelen Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, belediye olarak Akdeniz ve Mersin’e kazandýrdýklarý hizmet ve projelerin yaný sýra, yakýn gelecekte hayata geçecek yatýrým ve hizmetleri de anlattý. Mersin Çamlýbel Marina Projesi’ne de deðinen Baþkan Gültak, proje ile kent merkezinin eskiden olduðu gibi canlý ve hareketli günlerine döneceðini ifade etti. Çamlýbel Marina Projesi’nin kente lig atlatacak çok önemli bir proje olacaðýný yineleyen Baþkan Gültak, þehrin ortasýnda yer alacak marinanýn; yaklaþýk 60 bin metrekare kapalý alana sahip, içinde alýþveriþ maðazalarýnýn olduðu modern bir ticaret merkezine dönüþeceðini vurguladý. Baþkan Mustafa Gültak, Çamlýbel’in yaný sýra, kent merkezinde faaliyet gösteren esnafýn, projenin saðlayacaðý hareketlilik ve yenilikten çok olumlu etkileneceðini de sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA