KA.DER’Lİ KADINLAR YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KA.DER’Lİ KADINLAR YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ


 

Kadınların her alanda eşit olarak temsil edilmelerini savunan bir kadın örgütü olarak etkin bir faaliyet yürüten KA.DER Mersin Şubesi’nde Fügen Kutluay yeni dönem başkanı oldu.

GİZEM EKİCİ

 

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) Mersin Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

KA.DER Mersin Şubesi üyelerinin katıldığı genel kurula, Genel Merkezden  KA.DER GYK üyesi, Adana-Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, KA.DER Disiplin  Kurulu Üyesi Rabia Nezihe Şahman, Danışma Kurulu Üyesi İlksen Sorguç Dinçer de katıldı.

Gündem doğrultusunda, mevcut KA.DER Şube Başkanı Aysu Zeka’nın açılış konuşmasından sonra gündemin diğer maddelerine geçildi.

Divan üyeleri ve sandık kurulu üyelerinin seçiminden sonra KA.DER Mersin Şube Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri seçimi gerçekleştirildi.

1 Şubat 2022 tarihinde ilk toplantısını gerçekleştiren KA.DER Mersin Şubesi yeni yönetim kurulu görev dağılımını belirledi. KA.DER Mersin Şube Başkanlığına Fügen Kutluay, Şube Sekreterliğine Nuran Doğaroglu, Şube Saymanlığına da Nesrin Başaran Şanal seçildi.

Yeni yönetim, 4 yıl boyunca KA.DER Mersin Şubesi yönetim kurulu başkanlığı görevini yapan Aysu Zeka ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

KA.DER Mersin Şube yeni Dönem Başkanı Fügen Kutluay ve yönetim kurulu üyelerinin ödünümüzdeki günlerde basınla buluşması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA