MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ’NDE MUTLU BULUÞMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ’NDE MUTLU BULUÞMA


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, baþkan yardýmcýlarý ve birim müdürlerini Mutlu Yaþam Köyünde aileleriyle birlikte misafir etti. Doðal ürünlerle yapýlan kahvaltý sonrasý eðlence, spor ve yürüyüþ aktiviteleri yapýlýrken, çocuklar survivor parkurunda yarýþmanýn coþkusunu yaþadý.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, geçirmiþ olduðu Covid-19 sonrasý Mutlu Yaþam Köyünde belediye yönetiminde görev alan personeller ile birlikte çok özel bir buluþma gerçekleþtirdi. Havanýn güzel olmasýný da fýrsat bilen Baþkan Tarhan, baþkan yardýmcýlarý ve birim müdürlerini aileleriyle birlikte Tece’de bulunan Mutlu Yaþam Köyü Gençlik, Gönüllülük ve Deðiþim Merkezinde misafir etti.

Renkli görüntülere sahne olan buluþmada; doðal ürünlerle yapýlan kahvaltý sonrasý eðlence, spor ve yürüyüþ aktiviteleri yapýlýrken, çocuklar survivor parkurunda yarýþmanýn coþkusunu yaþadý.

Mutlu bir Mezitli’yi yaratýrken birlikte mücadele verdiði belediye yönetiminde yer alan personeli güzel bir günde aileleriyle aðýrlamaktan dolayý mutlu olduðunu ifade eden Baþkan Tarhan, “Daha önce çalýþanlarýmýzla Kuyuluk Tabiat Ormanýnda ki piknikte bir araya gelmiþtik. Geçirmiþ olduðum Covid-19 sonrasý güzel havayý da fýrsat bilerek baþkan yardýmcýlarýmýzý ve müdürlerimizi Mutlu Yaþam Köyümüzde aðýrladýk. Çok güzel bir ortam oluþtu. Çocuklarýmýz çeþitli oyunlarla güzel bir gün geçirirken ailelerle spor, yürüyüþ yaparak kaynaþtýlar. Doða ile baþ baþa bir gün geçirdiler. Katýlan tüm ailelerimize teþekkür ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA