BAŞKAN TARHAN’IN EŞİ VE GÖNÜLLÜLER ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TARHAN’IN EŞİ VE GÖNÜLLÜLER ÇOCUKLAR İÇİN ÖRDÜ


 

Haber Merkezi

 

Mezitli’de gönüllülerin dayanışması kış günlerinde çocukları sevindirmeye devam ediyor. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın eşi Sembol Tarhan ve Mezitli Belediyesi Örgüevi gönüllülerinin ördüğü bere, atkı ve yelekler Yunus Emre İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı. Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından bereler okula ulaştırılarak dağıtılması sağlandı. Dağıtıma belediye yetkililerinin yanı sıra okul müdürü Mehmet Çiğ ve okul öğretmenleri de eşlik etti.

 

HAZIRLANAN HEDİYE PAKETLERİNİ NEŞEYLE AÇAN ÖĞRENCİLER, ÖRGÜLERİ ÖREN GÖNÜLLÜLERE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ.

Mezitli’nin en büyük gücünün vatandaşların arasında kendiliğinden oluşan dayanışma ve yardımlaşma duygusu olduğunun altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bu yardımlaşma ve dayanışma duygusu ile Mezitli’ye sayısız tesis kazandırdık. Bu alanda özellikle kadınlarımızın kentine sahip çıkması bizi örnek bir ilçe yaptı. Örgü Evimiz de bizim için çok özel bir alan oldu. Mezitli Belediyesi Örgü Evimizi sahiplenen kadınlarımızın katkıları sayesinde, Örgü Evimiz çok bilinen önemli bir buluşma mekânı haline geldi. Kadınlarımız burada boş zamanlarını değerlendiriyorlar, örgü yapıyorlar. Bilmeyenler örgü öğreniyor. Burası sadece kadınların bir araya gelip örgü ördüğü sohbet ettiği yer değil, aynı zamanda çok önemli bir sosyal faaliyet ve buluşma alanı. Burada yeni işlemeler öğreniyorlar. Öğrenmekle de kalmayıp içerisinde yer aldıkları projelerle sosyal sorumluluklarını da yerine getirmiş oluyorlar. Yine çok özel bir çalışmaya imza atarak yıl içerisinde pek çok kez olduğu gibi yine çocuklarımızı örgüleriyle ısıtmayı başardılar. Tüm emek veren kadınlarımızı kutluyorum. Mersinlileri Örgü Evimizde gerçekleşen faaliyetlere katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA