TARSUS BELEDÝYESÝ’NÝN KASASI ARTIDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDÝYESÝ’NÝN KASASI ARTIDA


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan katýlmýþ olduðu bir canlý yayýn programýnda çeþitli konulara deðinerek Tarsus Belediyesi’nin mali durumu hakkýnda bilgiler verdi. Belediyenin eski dönemden kalan borcun 80 milyon TL’sini ödediklerini ve þu an belediyenin kasasýnda 24 milyon TL artýþ olduðunu belirtti

Baþkan Bozdoðan, ‘’Biz Tarsus Belediyesi olarak ayaðýmýzý yorganýmýza göre uzattýk. Yarý yolda kalmayalým, borçlanmayalým diye projelerimizde ek kaynaklar oluþturduk. Türkiye’de yaþanan ekonomik buhrana raðmen kasamýzý artýþa çýkardýk’’ dedi. Þeffaf Belediyecilik anlayýþý ile çalýþmalarýna devam eden Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan, bugüne kadar vermiþ olduklarý vaatlere sadýk kalýp hedeflerine emin adýmlar ile ilerlediklerini belirterek Tarsus Belediyesi’nin borcu olmadýðýný ve belediye kasasýnda þu anda 24 milyon TL artýþ olduðunu ifade etti. Baþkan Bozdoðan’ýn açýklamalarý ile belediyenin mali gücü gündeme damgasýný vurdu. Baþkan Bozdoðan, Tarsus Belediyesi’ni yatýrýmlarýný kendi öz kaynaklarýyla yapmaya devam eden, güçlü mali yapýsýndan taviz vermeyen bir belediyecilik anlayýþýyla yönetmeye devam edeceklerinin vurgusunu yaptý.

 

BAÞKAN BOZDOÐAN, “ÞEFFAF VE HESAP VEREBÝLÝR ANLAYIÞA DEVAM EDECEÐÝZ”

Türkiye’nin kasasý artýþa geçen nadir belediyelerinden biri olan Tarsus Belediyesi, bütçedeki fazlalýðý projelerle üretilen ek kaynaklar ve tasarruf ile saðlýyor Bu kapsamda Baþkan Bozdoðan, vatandaþlara Belediye Kasasýnýn her zaman açýk olduðunu, gelir gider hesaplarýnýn tüm vatandaþlar tarafýndan sorgulanabilir olduðunu iletti. Yaptýklarý her çalýþma ve planlamada þeffaf davrandýklarýný belirten Baþkan Bozdoðan, ‘’Kýymetli hemþehrilerim Belediye kasasýnda bulunan para sizindir. Bireysel ve kurumsal ölçütlerde en önemli kurallardan biri karþýlýk güven duygusudur. Yaptýðýmýz tüm faaliyetlerin kuruþu kuruþuna hesabýný vermek ve vatandaþlarýmýzýn kamunun kaynaklarýný yine kamuya yatýrým olarak aktardýðýmýzdan emin olmalarýný istiyoruz’’ diye konuþtu.

 

GÜÇLÜ MALÝ YAPISINDAN TAVÝZ VERMEYEN BÝR BELEDÝYECÝLÝK

Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan, vatandaþlara çaðrýda bulunarak,  Belediye kasasýnýn herkesi incelemesine açýk olduðunu ve gönül rahatlýðýyla vatandaþlarýn Belediyeyi ziyarete gelerek, gelir gider miktarlarýný öðrenebileceðini belirtti. Hesap verebilir bir belediyecilik anlayýþýyla hareket ettiklerini ifade eden Baþkan Bozdoðan, ‘’Gelin Belediyemize sorgulayýn, nereye ne kadar para gitmiþ, hangi iþte ne kadar harcadýnýz diye sorun. Biz her zaman þeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayýþýyla hareket ettik ve vatandaþlarýmýza karþý da her zaman þeffaf davranýyoruz, kasamýzý, planlarýmýzý gelir ve giderlerimizi sorgulayýn’’ çaðrýsýnda bulundu.

 

 

‘’AYAÐIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATIYORUZ’’

Tarsus Belediyesi’nin ek kaynaklar üretme çabasýnda olduðunu ve tasarrufla artý deðer kazandýðýný belirten Baþkan Bozdoðan, “Biz ayaðýmýzý yorganýmýza göre uzatýyor ve israf da etmiyoruz. Ülkemiz çok ciddi bir ekonomik sorunlarla baþ ediyor. Biz yaptýðýmýz her projede ek kaynak üretiyoruz, nerden nasýl kýsabiliriz, nerden ne kadar az masraf yapabiliriz diyoruz. Ýsraf etmemeli, üretmeli, geleceðe hazýrlýk yapmalýyýz. Bu disiplin ve anlayýþla devam ediyoruz. Yaptýðýmýz tüm faaliyetlerin kuruþu kuruþuna hesabýný vermek ve vatandaþlarýmýzýn kamunun kaynaklarýný yine kamuya yatýrým olarak aktardýðýmýzdan emin olmalarýný istiyoruz’’ diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA