MAKİNE MÜHENDİSLERİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAKİNE MÜHENDİSLERİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI


 

Mersin’de geçtiğimiz günlerde genel kurulunda yapan Makine Mühendisleri Odası’nda görev dağılımı yapıldı. Şube Başkanı yeniden İbrahim Yücesoy, Başkan Vekili ise Mehmet Caner Can oldu.

Hediye Eroğlu

 

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yapan Makine Mühendisleri Odası’nda yeni yönetim oda binasında düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

Başkan İbrahim Yüsesoy burada yaptığı açıklamada, “Genel kurulumuz mesleğimize, meslektaşlarımıza ve şubemize yakışan bir olgunluk ve duyarlılık ile demokrasi şenliği şeklinde büyük bir katılımla hoşgörülü ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilmiştir” dedi.

İl genelinde Anamur’dan Yenice’ye kadar geniş bir coğrafyada çalışan meslektaşlarının genel kurul ve şube seçimlerine her zaman olduğu gibi gerekli özveri ve  duyarlılığı gösterdiğini anlatan Yücesoy, “ Şubemizde, 1333 Üyemizin oy kullanımı ile yüksek katılım sağlanmıştır. İçinde birbirinden değerli meslektaşlarımızın bulunduğu dört grubun katıldığı demokratik yarışta, Gelişim Mühendisleri Grubu adına adayı olarak 555 oy aldık. Yenilikçi Mühendisler Grubu adına Başkan adayı  Önder Ova 358, Katılımcı Dinamik Mühendisler Grubu adına Başkan adayı Kader Metin 283, Değişim Mühendisleri Grubu adına Başkan Adayı Orhan Sağlam 66 oy aldı” şeklinde konuştu.

Odalarının benimsediği birlikte üretme, birlikte karar alma ve birlikte yönetme anlayışı ile meslektaşlarının genel kurulumuzda ortaya koyduğu eleştiri, öneri ve programlarla şubelerinin kurumsal çıtasının daha da yükseldiğini anlatan Yücesoy, yanetim kurullarının önceki dönemde olduğu gibi yine hiçbir ayrım yapmadan tüm meslektaşlarını aynı duyarlılık ve sevgi ile kucaklayacağını söyledi.

 

“KENT İÇİN OLUMLU PROJELERE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bütün üyelerinin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yapacaklarını ve meslek  alanlarına giren konularda ülkenin ve kentin sorunlarına çözüm üreteceklerini ve olumlu projelere destek olmaya devam edeceklerini anlatan Yücesoy şöyle devam etti: “Çağdaş, demokratik, sanayileşen bir Türkiye; planlı, güvenli ve çevre dostu bir kentleşme için, daha örgütlü, daha güçlü, daha etkin bir Oda yaratma yolundaki örgütlü yürüyüşümüzü ilkelerimizin yol göstericiliğinde sürdüreceğiz.  Atatürk Devrim ve ilkeleri temelinde, temiz toplum, insan hakları, kamu yararı, sosyal hukuk devleti ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyeceğiz. Ülkemizin demokratikleşme, bilim, teknoloji, sanayi politikalarının oluşturulmasında üyelerimizin ve kamuoyunun duyarlılığının geliştirilmesi için, Ülkemize, Kentimize mesleğimize yönelik öneri ve projeleri görüşerek hep birlikte, mesleğimiz açısından daha iyiyi gerçekleştirebilmenin azmi ve gayreti içerisinde olacağız.”

Makine Mühendisleri Odası’nda görev dağılımı ise şöyle oldu: Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, Şube Başkan Vekili Mehmet Caner Can, Şube Sekreteri Mehmet Çakmak, Şube Saymanı İsmail Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Körükçü, Hüseyin Emrah Dayıcık, Berat Barış Buldum.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA