“HESABI SORULMALI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HESABI SORULMALI”


 

HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, CHP’liler tarafından gazetemize yönelik yumurtalı ve boyalı saldırı ile Kocaeli Ses Haber Sitesinin sahibinin öldürülmesini kınayarak sorumluların adalet önüne çıkarılmasını istedi.

Haber Merkezi

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin Milletvekili Rıdvan Turan, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak gazetecilere yönelik saldırılara değindi.

Gazetelere ve gazetecilere yönelik saldırılar giderek arttığını ifade eden Turan, “Geçtiğimiz hafta seçim bölgem Mersin'de Mersin Haberci gazetesi bir grubun saldırısına uğradı. Gazete binası, gazete çalışanları ve Haberci  Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekinci hedef alındı. Sebebi gazetenin yaptığı haberin beğenilmemesiydi. Bu kez de buradan Sayın Ekinci şahsında Haberci gazetesine geçmiş olsun diyor, barbarca saldırının faillerini şiddetle kınıyorum” dedi.

 

“HESABI SORULMALI”

Yeni önceki gün Kocaeli Ses haber sitesinin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Güngör Arslan’ın yazdığı haberi beğenmediğini söyleyen bir saldırgan tarafından öldürüldüğünü ifade eden Turan, “Ailesine, sevenlerine ve tüm basın camiasını başsağlığı diliyorum. Bu durum, zaten cezaevleri gazetecilerle dolu olan ülkemizdeki basın özgürlüğü açısından ibret vericidir ve kabul edilemez. Bu konularda yetkilileri göreve davet ediyorum. Sorumlular adalet önüne çıkarılarak hesabının derhâl sorulmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA