ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE TOROSLAR’DAN KUAFÖR HİZMETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE TOROSLAR’DAN KUAFÖR HİZMETİ


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi’nin Engelliler Akademisi’nde eğitim gören her yaştan özel birey, hem atölye çalışmalarına hem de farklı alanlardaki etkinliklere katılarak sosyalleşiyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın “Engelsiz Toroslar” hedefiyle çalışmalarını sürdüren akademi, özel gereksinimli bireylere sunduğu geniş hizmetlerin yanında ailelerin yükünü de hafifletiyor.

Akademide, el sanatları eğitimi alan özel bireyler, Belediyenin Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları Merkezindeki Kuaförlük Kursu’nda ağırlandı. Kişisel bakımları yapılan özel bireylerin mutlulukları ise gözlerine yansıdı.

 

“BAŞKANIMIZ BİZİM HER ZAMAN YANIMIZDA”

Özel bireyler, Başkan Yılmaz’a teşekkür ederken, aileleri de güvenilir ellere çocuklarını teslim etmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ederek, akademide verilen hizmetin önemine dikkat çektiler.

 

BAŞKAN YILMAZ: “AMACIMIZ HAYATLARINA DOKUNMAK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da özel bireylerin ve ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek; “Özel bireylerin yaşamlarını kolaylaştıracak ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir. Bu konuda üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız" dedi.

“En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle, hoşgörüyle engelsiz bir Toroslar için çalışıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Özel bireylerin ülkemize kazandırdığı nice başarılar var. Biz de ilçemizde yaşayan özel bireylerin toplumsal ve ekonomik hayata katılımlarının artırılması için birçok adımlar attık ve projeler gerçekleştirdik. Engelliler Akademimizde mesleki eğitim çalışmalarının yanı sıra onların sosyalleşmeleri için farklı alanlarda faaliyetler de düzenliyoruz. Onların azmini, başarılarını ve mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bu çalışmalarımızı daha kapsamlı bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız, engellilerimizin önündeki tüm engellerin kaldırılması, daha huzurlu ve umutlu bir gelecek sürmeleridir” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA