ŞAMPİYON MERSİN’DE BELLİ OLACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON MERSİN’DE BELLİ OLACAK


 

GİZEM EKİCİ

 

İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi'nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu, Mersin'de 7-13 Mart tarihlerinde yapılacak maçlar sonucunda belirlenecek.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamada, play-off müsabakalarının 8 takımın katılımıyla 7 Mart Pazartesi günü başlayacağı aktarıldı.

İstanbul Sessizler, Karşıyaka İşitme Engelliler, İstanbul Çekmeköy Belediyespor, Gölcük İşitme Engelliler, Adıyaman Belediyespor, Elazığ Belediyespor, Trabzon Ortahisar Belediyespor ve Torbalı İşitme Engelliler'in katılacağı play-off etabında takımların 4'erli iki gruba ayrılacağı ifade edildi.

Grup maçlarının 7-9 Mart, yarı finallerin 11 Mart, üçüncülük ve final karşılaşmalarının ise 13 Mart'ta oynanacağı belirtildi.

Grup ve yarı final maçlarının Çopurlu Semt Sahası ile Toroslar Semt Sahası'nda yapılacağı, üçüncülük ve final müsabakalarının ise Mersin Stadı'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA