LİG BİTTİ GÖZLER PLAY-OFF’TA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG BİTTİ GÖZLER PLAY-OFF’TA


 

Mersin Süper Amatör Lig’in tamamlanması ile gözler Play Off’a çevrildi. Kura çekimi Salı günü saat 14.00’da Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak.

ALİ ŞANLI

 

Süper Amatörde B grubunda hafta sonu oynan maçlarla normal sezon tamamlandı. B grubunda Mersin Camspor ve Çukorova Birlik FK, Play-Off oynamaya hak kazanmıştı. Lige veda eden takım ise son hafta oynanan maçta belli oldu. A grubu ise geçen hafta tamamlanmıştı. A grubunda Anamur Belediyespor ile Homurlu 1951 Spor play-off oynayacak. Play-Off kura çekimi ise Salı günü saat 14.00’da Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak.

 

VE LİG BİTTİ

Play-off’u garantileyen Çukurova Birlik normal sezonun son maçında Mersin Ormanspor’a konuk oldu. Çukurova Birlik karşılaşmayı 5-0 kazanarak radarını play-off maçlarına çevirdi.Çukurova ekibi 37 puan ile ligi 2’nci sırada tamamladı. Lider Camspor ligde hedefsiz kalan ekiplerin başında olan K.Milliyespor’u 2-1 yenerek play-off’da ki rakibini beklemeye başladı.

Uzun süre zirveye oynayan,kısıtlı kadrosu olmasına rağmen fark yaratan  Akdenizgücü Play-Off umudu kalmayınca son haftaya gençlerle çıktı. Evinde Tarsusspor’a 2-1 kaybeden Akdenizgücü ligi mağlubiyet ile kapatmış oldu.

 

KARACAİLYAS’TAN MUTLUSU YOK

Son haftaya Karacailyas Veteranlar ile Arpaçsakarlarspor 10’ar puanla girdi. Ligin son maçında bu ekip Suni Çim saha da karşılaştı. Tempolu ve zevkli geçen karşılaşmada Karacailyas ekibine ligde kalması için beraberlik yetiyordu. Arpaçsakarlarspor’un ise mutlaka galip gelmesi gerekiyordu lige tutuna bilmek için.

Böyle ortamda oynanan maçta her iki takımda ilk yarı öne geçecek gol fırsatları yakaladı. Forvet hatında oynayan oyuncular gününde olmayınca ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya Arpaçsakarlarspor risk alarak oynadı. Rakibine karşı baskı kuran Arpaç çok istediği golü maçın sonlarına doğru bularak 1-0 öne geçti.

Golden sonra büyük bir mutluluk yaşayan Arpaç ligde kaldım dediği sırada kalesinde 90’ncı dakika da gol görerek adeta yıkıldı. Karacailyas maçı 1-1’e getirerek ligde kalma umudunu yeşertti. Son dakikalar da Arpaç gol arasa da Karacailyas buna izin vermedi. Karşılaşma Karacailyas Veteranların 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezonun ilk maçını kazanan Karacailyas Veteranlar ikili averajda önde olduğu için ligde kalmayı başardı. Arpaçsakarlarspor ise 1.Amatör ligine düştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA